- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
neden saçma olsun gazelcim gayette güzel olmuş güle güle kullanın.
dediğn doğru havalar ısındı ben de kendimi dışarı atıyom valla canımsağol canım..nerelerdesiniz vallahi yalnız kaldım forumda ya :) rukiye de yok girmiyo hiç..sen görüştünmü hiç..sende pek girmiyon..hayırdır havalar ısındı millet kaçtı :) bende kaçıcam haaa :)
harika olmuş bence canım anneme de ben raf yapmıştım yazık sevindi küşük tezgah olunca zor hakkaten de o ürtüyü kaldır bence mikrodalgaların üst ve yanlarında hava delikleri olur bildiğim kadarıyla tam ankaştre dolap içine koyulanlar hariç solo mikrodalgalar hava alamazlarsa çok daha fazla radyasyon yayarlar..kullanım kılavuzun duruyorsa bi oku canım bebişin var malum herşey zaten fazlasıyla radyasyon yayarken bi de biz katkı sağlamayalım
Çok güzel olmuş canım ama nacizane bir tavsiyem olacak raf ayakları ınce demir altına ferforje kalın ayak takın birde destek olsun diye ben bu şekilde mini fırınımı kullanıyordum bırgun aniden raf ve fırın tepeme devrilmişti( allah korusun evde çocuklarımız var
ya merak ettm rafı hazır mı aldınız hazır aldıysanız nerden aldınz.yoks yaptırdınız mı yaptırdıysanızda eni kaç cm? bende yer bulamıyorum.raf aradım ama mikrodalganın enine göre bulamadım raf.[/QU
hazır aldık canım...yapı marketlerde var böyle raflar satılıyor...tek tek veya çoklu raflar...yan taraflardaki ferforje demirleriyle beraber çeşitli boy ve ebatlarda satılıyor... biz tekzenden aldık hemde 12 lira sanırım eşim aldı fiyatını tam bilemedim... tek olarak aldık biz bunu vida dubel hepsi içinde hazır çıkıyor.. enide sanırım 70 veya 80 cm. olması lazım... biz göz kararı aldık ölçmeden tesadüfen yan tarafa ketıl da sığdı iyi oldu :)... hatta biz bu raflardan antreye kitap rafları aldık.. 3'lü raflardan... onunda fiyatı 50 falandı sanırım bak resmini ekleyim fikir olur sanada..
Mikrodalga için raf iyi olmuş.Ama kettle orada biraz tehlikeli görünüyor.Allah muhafaza devrilebilir biraz yüksekte sanırım.
yok canım fazla yüksek değil..göbek hizasında..tezgah boyu kadar işte...pek tehlikeli sayılmaz...ahh yerim olsa koymam da napıyım canım ya mecburiyetler insanı icada yöneltiyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?