kızlar midem çok ağrıyo yardım

064264

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
179
4
41
kızlar ben de hamilelikten önce de gastrit vardı ama hamileliğim boyunca hiç çıkmadı ortaya bugün ağrıyla uyandım 4,5 aylık hamileyim ve midem fena halde ağrıyo ne yapayım bilemedim ilaç ta içemem.

sizlerin bir önerisi var mı?

064264 rennı duo surup kullanabılırsın guvenlı bır sekılde gunde 4 defaya kadar 1 er olcek alabılrısın.

bana da doktorum rennie veya talcid kullanabilirsin demişti.tablet veya şurup fark etmez heralde.sen yine de doktoruna açıp sor mutlaka.ilaç bu şakaya gelmez.

teşekkürler evde kapsülü var onu kullansam olur mu?

canım kapsül pek önermiyolar galiba sen doktoruna danış istersen benim de 3 gün önce aynı şekilde şikayetim oldu doktorun lansor önerdi ama içmeden geçti çok şükür maden suyu da işe yarıyo gerçekten çok zor oluyo inş.bi daha olmaz allah şifa versin

hamilelikte kullanılabilen güvenli ilaçlar varmış..anti asitler..bende çok çekiyorum mide ağrısından..devam ederse doktora gidicem..dayanılır bir ağrı değil..

gaviscon un üstüne tanımam... 15 şişe falan içmişimdir gebelik boyunca. Midem çok yandı, oğlum çok saçlı doğdu!!

kızlar herkese tesekkürler dün rennie kapsülün tarihi geçmiş içemedim onun yerine bir tatlı kasığı bal yedim geçti büyük ihtimalle zeytinden oldu.

inanır mısınız 1 yıl boyunca toplasanız 10 zeytin yemem sevmem de dün 1 kase zeytin yedim bünyem de sasırdı tabi.

X