Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben de hamilelikten önce de gastrit vardı ama hamileliğim boyunca hiç çıkmadı ortaya bugün ağrıyla uyandım 4,5 aylık hamileyim ve midem fena halde ağrıyo ne yapayım bilemedim ilaç ta içemem.
bana da doktorum rennie veya talcid kullanabilirsin demişti.tablet veya şurup fark etmez heralde.sen yine de doktoruna açıp sor mutlaka.ilaç bu şakaya gelmez.
canım kapsül pek önermiyolar galiba sen doktoruna danış istersen benim de 3 gün önce aynı şekilde şikayetim oldu doktorun lansor önerdi ama içmeden geçti çok şükür maden suyu da işe yarıyo gerçekten çok zor oluyo inş.bi daha olmaz allah şifa versin
hamilelikte kullanılabilen güvenli ilaçlar varmış..anti asitler..bende çok çekiyorum mide ağrısından..devam ederse doktora gidicem..dayanılır bir ağrı değil..