Gebeliğe Hazırlık Kızlar Meryemana Otu Nasıl kullanılıyo

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım ınsallah sag salım kucagına alırsın .. tatlım pekı sen bu ot sayesınde mı hamıle kaldın
Amin insallah .Ben otu kullanmadim canim .Bir saglik sorunum yoktu .Annem Meryem Suresi okudu.Genelde bu sureyi okuyanlar kisa zamanda hamile kaliyor.

Amin insallah .Ben otu kullanmadim canim .Bir saglik sorunum yoktu .Annem Meryem Suresi okudu.Genelde bu sureyi okuyanlar kisa zamanda hamile kaliyor.[/QUOTE
Canım nasıl yaptınız pekı bana da anlatırmısın bızde de hıc sorun yok ama 14 aydır ıstıyoruz olmuyor bende yapayım senın yaptıklarını

41 Meryem Suresi her gun bir tane 41 gunde bitip duasi yapiliyor.Adet olunca ara vermiyorsun .Biri senin niyetinle okumalı. Suya okur ,hurmaya okur artik ne olursa .Onu da sen yersin.

41 Meryem Suresi her gun bir tane 41 gunde bitip duasi yapiliyor.Adet olunca ara vermiyorsun .Biri senin niyetinle okumalı. Suya okur ,hurmaya okur artik ne olursa .Onu da sen yersin.
Anladım canım cok tesekkur ederım... pekı duası nasıl oluyor varmı kuranda yada ınternete

Back