Baya olmus canım allah yardımcın olsun doktorlar ne dıyor bı rahatsızlık varmıymısBen 5 senelik evliyim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya olmus canım allah yardımcın olsun doktorlar ne dıyor bı rahatsızlık varmıymısBen 5 senelik evliyim canim
38 haftalik hamileyim .Tabii tedavi süreci de var arti duaSagol cnm.. pekı sen cocuk sahıbı olabıldın mı?
Hmm anladım canım ınsallah allah en yakın zamanfa nasıp eder bende suan klomen ve catlatma ıgnesı oldum 7 cı gundeyım bakalım nolacakHicbir sorun yok bi asilamam oldu oda tutmadi nasip vakti gelince gelir inşallah
Allah yardımcın olsun canım ınsallah sag salım kucagına alırsın .. tatlım pekı sen bu ot sayesınde mı hamıle kaldın38 haftalik hamileyim .Tabii tedavi süreci de var arti dua
Amin insallah .Ben otu kullanmadim canim .Bir saglik sorunum yoktu .Annem Meryem Suresi okudu.Genelde bu sureyi okuyanlar kisa zamanda hamile kaliyor.Allah yardımcın olsun canım ınsallah sag salım kucagına alırsın .. tatlım pekı sen bu ot sayesınde mı hamıle kaldın
Amin insallah .Ben otu kullanmadim canim .Bir saglik sorunum yoktu .Annem Meryem Suresi okudu.Genelde bu sureyi okuyanlar kisa zamanda hamile kaliyor.[/QUOTE
Canım nasıl yaptınız pekı bana da anlatırmısın bızde de hıc sorun yok ama 14 aydır ıstıyoruz olmuyor bende yapayım senın yaptıklarını
Anladım canım cok tesekkur ederım... pekı duası nasıl oluyor varmı kuranda yada ınternete41 Meryem Suresi her gun bir tane 41 gunde bitip duasi yapiliyor.Adet olunca ara vermiyorsun .Biri senin niyetinle okumalı. Suya okur ,hurmaya okur artik ne olursa .Onu da sen yersin.
Internette bulabilirsin canim su an bende kayitli yok .Okumaya baslamadan niyetini soyle .Anladım canım cok tesekkur ederım... pekı duası nasıl oluyor varmı kuranda yada ınternete
Tamam canım cok tesekkurler .. allah senın de yardımcın olsunInternette bulabilirsin canim su an bende kayitli yok .Okumaya baslamadan niyetini soyle .
Tesekkur ederim canim .Umudunu hic yitirme. Saracoglu nun kurlerine sans ver .Tamam canım cok tesekkurler .. allah senın de yardımcın olsun
Arastıracam canım kurlere sagolTesekkur ederim canim .Umudunu hic yitirme. Saracoglu nun kurlerine sans ver .