Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok herhalde canım ben de yapmak ıstıyorumYok mu kullanan kimse koca sayfada![]()
Ben adetimn üçüncü günü başlıycam kuzum eşim meryem suresi ayetel kürsü felak nas okuycak 1 hafta boyunca günde 1 bardak içicem eşimde ilk seferde içicek birde bi parca kopartıp beze sarıp sağ göğsümde taşıycam duş aldıkca çıkartıcam sadece ben böyle duydum canımmY
Yok herhalde canım ben de yapmak ıstıyorum
Canım namaz da kılınması gerekıyormus ben ınternete bakmıstımBen adetimn üçüncü günü başlıycam kuzum eşim meryem suresi ayetel kürsü felak nas okuycak 1 hafta boyunca günde 1 bardak içicem eşimde ilk seferde içicek birde bi parca kopartıp beze sarıp sağ göğsümde taşıycam duş aldıkca çıkartıcam sadece ben böyle duydum canımm
Valla bana söyleyen bu şekil hamile kalmıs bende bi kaç şekil duydum kuzumCanım namaz da kılınması gerekıyormus ben ınternete bakmıstım
Ikı rekat namaz kılınması gerekıyormus esınle bırlıkte ve senın soyledıgın duları okumak gerekıyormus... tatlım sen nekadar suredır evlısın yanı cocuk uzun zamandır mı ıstıyosunValla bana söyleyen bu şekil hamile kalmıs bende bi kaç şekil duydum kuzum
10 aydır istyom canım biz hiç korunmadk nerdeyse 1 yıllık evliyimIkı rekat namaz kılınması gerekıyormus esınle bırlıkte ve senın soyledıgın duları okumak gerekıyormus... tatlım sen nekadar suredır evlısın yanı cocuk uzun zamandır mı ıstıyosun
Anladım canım bız de hıc korunmadık hep ıstedık ama hala olmuyor 14 aylık evlıyım10 aydır istyom canım biz hiç korunmadk nerdeyse 1 yıllık evliyim
Aynen canım.. sen nede cocuk olsun dıye mı yapmak ıstıyosun meryem ana otunu cunku bazıları dogum kolay olsun dıye yapıyormusBende yumurtlamadan iki gun once baslayip yumurtlamadan sonra birakilcak diye okumustum yani 4-5 gun gibi bir sure ayrica eslerde icecekmis diye biliyorum ama bi kullanan olsa da soylese acaba nasil olcak
Canım bana birisi verdi ama n11 de de var 12.50 tl kargo güvenilir yazmıs herkes bi iki kişi dısında bi bak istersenKizlar nerden buldunuz buotu
Banada bı akrabam verdı umreden gelmıs aktarlarda da satılıyor ama nekadar guvenılır bılmıyorumKizlar nerden buldunuz buotu
Yok canim daha o mertebeye erisemedim benim cocugum olmuyor onun icin sordum banada umreden geldi allah tez zamanda versin inşallahAynen canım.. sen nede cocuk olsun dıye mı yapmak ıstıyosun meryem ana otunu cunku bazıları dogum kolay olsun dıye yapıyormus
Amın canım ınsallah kac yılık evlısınYok canim daha o mertebeye erisemedim benim cocugum olmuyor onun icin sordum banada umreden geldi allah tez zamanda versin inşallah
Ben 5 senelik evliyim canimAmın canım ınsallah kac yılık evlısın
Sagol cnm.. pekı sen cocuk sahıbı olabıldın mı?Kizlar ayrica 41 gun Meryem Suresi de okuyun .Regl olduğunuzda biri sizin niyetinizle okuyacak ara verilmeyecek .Ayrica 70 000 Lem Yelid benim dualarim arasindaydi.