Gebeliğe Hazırlık Kızlar merhaba, yeni üyeyim ve fikirlerinize ihtiyacım var 😕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Catwoman01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
29
19
29
1,5 yıllık evliyim, bebek düşünüyoruz ve bu ay 4 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün sürerken bu ay 3 gün sürdü. Hep ağrılıdır ama bu kez daha bi ağırdı. Belim kopacak sandım. 3 günde bitti fakat 2 gündür hala ara ara kasıklarımda ağrım var belimde de öyle. İlk defa böyle oluyor. Hamilelikte adet olunur mu ve hamileyken adet sancısı çekilir mi kanama olmadanda. 😓

Çocuk düşünmeye başladiginz anda vucudunuz size turlu oyunlar oynar. Hamilelik zor bir ihtimal ama imkansizda degildir.
Bunun icin adetinizin 3.gunu kadindogum uzmanina gidip hormonlariniza baktirmalisiniz.

Zaten cocuk düsünen her kadin once kontrole gitmeli diye düsünüyorum..

Bizim arkadasin 3 sene olmadi. 3 senenin sonunda gitti doktora ve supriz kadin hic yumurtlamiyormuş... 3 seneleri boşa stres yapmakla geçmisti.

Çocuk düşünmeye başladiginz anda vucudunuz size turlu oyunlar oynar. Hamilelik zor bir ihtimal ama imkansizda degildir.
Bunun icin adetinizin 3.gunu kadindogum uzmanina gidip hormonlariniza baktirmalisiniz.

Bizim arkadasin 3 sene olmadi. 3 senenin sonunda gitti doktora ve supriz kadin hic yumurtlamiyormuş... 3 seneleri boşa stres yapmakla geçmisti.
Sonuç? Oldu mu çocukları merak ettim

Kesinlikle doğru, geçen ay gittim herhangi bir problem yok şükür. Bugün de kan tahlili verdim değerlere bakılması için ve folik asite başladım. Fakat sorun şu ki ağrım şaka gibi ama geçmiyor. Dayanılmayacak gibi değil ama günlük hayatımı etkiliyor. İlaç içmek istiyorum içemiyorum saçma bi durum. 🤔

X