• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba :) yazın kısmetse düğünüm var ve balayı için yunan adası santoriniyi düşünüyoruz

sedef_sever

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
5
0
1
önce atina sonra santorini sizce nasıl yorumları alabilir miyim :) gidip görmüş veya bilgisi olan teşekkürler şimdidenn

Canım bende ilk etapta Santoriniyi düşündüm ama ben yiyecek konularında biraz pimpirikliyim ne yendiğimi bilmeden yiyemem o yüzden vaz geçtim ve Yunanistan'da o kadar para harcayacağıma Türkiye'de her şey dahil bir otelde yaparım balayımı diye vaz geçtim şimdi Bodrum da otellere bakiyorum :)
Canım gideceğiniz ada turistik bir ada olduğu için de fiyatlar normalden fazla olacaktır

Canım bende ilk etapta Santoriniyi düşündüm ama ben yiyecek konularında biraz pimpirikliyim ne yendiğimi bilmeden yiyemem o yüzden vaz geçtim ve Yunanistan'da o kadar para harcayacağıma Türkiye'de her şey dahil bir otelde yaparım balayımı diye vaz geçtim şimdi Bodrum da otellere bakiyorum :)
Canım gideceğiniz ada turistik bir ada olduğu için de fiyatlar normalden fazla olacaktır
Haklısın canım ama balayı bir kere olacağı için bu fiyatı verelim dedik ve araştırdığım kadarıyla zaten türk yemeklerine çok benziyor yani sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum bu konuda :)

Yemeklerimiz neredeyse aynı, hatta en basiti deniz ürünlerinden devam edin kuşkunuz varsa? Dünyanın her yerinde en sağlıklısı deniz ürünüdür.Dediğiniz gibi Atinadan Santorini İstanköy vs geze geze güzel bir tatil yaparsınız.

Back