- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.790
- 53
- 25
- Konu Sahibi Ceyhan altun
Canım bence hatta hemen git acile baksınlar şidmi gğnlerine bsktım zaten betanın artması da garip perşembeden pazartesiye şu an değerinin 9-10binlrrdr falan olması gerekirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence hatta hemen git acile baksınlar şidmi gğnlerine bsktım zaten betanın artması da garip perşembeden pazartesiye şu an değerinin 9-10binlrrdr falan olması gerekirdi
Degerlerim ayni canim 2304 bir sonraki gun 2634 3 gun sonrada 1950,0Lutfen bi degerlerinu duzgunce yazar misin
Farklı hastane olduğu için de düşmüş gibi gelmiş olabilir bize. Ben pztsi bir hastanede 3.5 sonucunu görmüşken farklı bir hastanede cuma günü 250 gördüm. Buna yoralım da inşallah kimyasal değildirDegerlerim ayni canim 2304 bir sonraki gun 2634 3 gun sonrada 1950,0
Geldimde doktorumu bekliyorum acilde sezaryana grmisGittiniz mi doktora
InsallahFarklı hastane olduğu için de düşmüş gibi gelmiş olabilir bize. Ben pztsi bir hastanede 3.5 sonucunu görmüşken farklı bir hastanede cuma günü 250 gördüm. Buna yoralım da inşallah kimyasal değildir![]()
Canim senin kimyasal olmasi ve kanaman baslamasi nezaman oluyor adetden daha sonra mi yoksa adet olmadan önce mi ögrendin pozitif oldugunu?Bence kimyasal degil cunku kimyasalda o kadar yukselmez deger ama muhtemelen 3. Sonuc yanlis. Ayrica kimyasalda kese gorunmez vajinal ultrasonla 3500den sonra normal ultrasonla da 5binlerde gorunur kese. Ben kimyasal gebelik gecirdim degerim 185ti 2 gun sonra 21e dustu 3. Gun de kanamam basladi
gIitim degerler dusmus dedi kimyasal gebelik gibi dedi hafaya tekrar gel muaneye ayniysabdurum kurtajcyapicagiz herhangi kanaman olrsada acile gel dedi hemn kurtaj ypilcak pek bis bekleme dedi yani bu gebeliktenNaptiniz
Canim bn normal adet tarihmde 5 gun once baldi lekelnmem ztn kimyasal dedi 5+3 dedi haftaya muayenye yine gel dedi degerler degsmese kurtaj herhngi kanaman parca faln glrsede acile dedi kurtj ypilck ama pek bsy bekleme gebelkten dedi yaniCanim senin kimyasal olmasi ve kanaman baslamasi nezaman oluyor adetden daha sonra mi yoksa adet olmadan önce mi ögrendin pozitif oldugunu?