Kizlar merhaba bende carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu 2304 degerle persembe gunu 2607 ve bgun pazartsi 1950,0 cikti kese gorundu kac haftaliktir

Hamileyim kac haftalik

• Sınırsız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Mrb kızlar aranıza yeni katıldım sizlere sorum olacaktı beta HCG si yavaş yükselip keseyi görüp sağlıkla bebeğini kucağına alan oldumu

Canim bu kimyasal gebelik maalesef betan dusmus benim de boyle olmustu sonraki ay tekrar hamile kaldim uzulme kimyasal gebelikte vücut hamile kalmaya alistiriyo kendini

Degerlerim ayni canim 2304 bir sonraki gun 2634 3 gun sonrada 1950,0
Farklı hastane olduğu için de düşmüş gibi gelmiş olabilir bize. Ben pztsi bir hastanede 3.5 sonucunu görmüşken farklı bir hastanede cuma günü 250 gördüm. Buna yoralım da inşallah kimyasal değildir 🙌🏻

Bence kimyasal degil cunku kimyasalda o kadar yukselmez deger ama muhtemelen 3. Sonuc yanlis. Ayrica kimyasalda kese gorunmez vajinal ultrasonla 3500den sonra normal ultrasonla da 5binlerde gorunur kese. Ben kimyasal gebelik gecirdim degerim 185ti 2 gun sonra 21e dustu 3. Gun de kanamam basladi

Benim ilk düşüğümde de değerlerim yavaş yavaş azalmaya başlamıştı sonra birden düşük oldu Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz muhtemelen yanlış laboratuvarda yapılmış

Bence kimyasal degil cunku kimyasalda o kadar yukselmez deger ama muhtemelen 3. Sonuc yanlis. Ayrica kimyasalda kese gorunmez vajinal ultrasonla 3500den sonra normal ultrasonla da 5binlerde gorunur kese. Ben kimyasal gebelik gecirdim degerim 185ti 2 gun sonra 21e dustu 3. Gun de kanamam basladi
Canim senin kimyasal olmasi ve kanaman baslamasi nezaman oluyor adetden daha sonra mi yoksa adet olmadan önce mi ögrendin pozitif oldugunu?

Canim senin kimyasal olmasi ve kanaman baslamasi nezaman oluyor adetden daha sonra mi yoksa adet olmadan önce mi ögrendin pozitif oldugunu?
Canim bn normal adet tarihmde 5 gun once baldi lekelnmem ztn kimyasal dedi 5+3 dedi haftaya muayenye yine gel dedi degerler degsmese kurtaj herhngi kanaman parca faln glrsede acile dedi kurtj ypilck ama pek bsy bekleme gebelkten dedi yani

Back
X