Kizlar merhaba bende carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu 2304 degerle persembe gunu 2607 ve bgun pazartsi 1950,0 cikti kese gorundu kac haftaliktir

Hamileyim kac haftalik

• Sınırsız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Ceyhan altun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
26
2
1
29
Kizlar merhaba bende carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu 2304 degerle persembe gunu 2607bu degérle dusuk yada bos gebelik sagliksiz gelisir veye gelismez dediler ve bgun pazartsi baska doktora gttim 1950,0 cikti kese gorundu saglikli dedi kac haftaliktir acaba aydinlatin beni lutfen

Değerleri yanlış mı yazdın cnm son değer bi öncekinden düşük ben mi yanlış okudum gerçi doktor sağlıklı demiş zaten virgül var sanırım son değerde 1 aylık oluyo

Kizlar merhaba bende carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu 2304 degerle persembe gunu 2607bu degérle dusuk yada bos gebelik sagliksiz gelisir veye gelismez dediler ve bgun pazartsi baska doktora gttim 1950,0 cikti kese gorundu saglikli dedi kac haftaliktir acaba aydinlatin beni lutfen
Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun son değerin bı öncekine göre düşmüş ve beta ile de gebelik hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır istersen tekrar kan ver kimyasal olabilir düşmüş değerin

Bugun verdim 1950,0 olan sonuc bugun ogleden sora sonuc ckmadi diye acilde nobetciyim 8 gbi gel bakalim sonucuna dedi ama muayenede kese gorundu saglikli dedi aksamda kan sonucuna bakar konusurz dedi

Hayir kendim e nabizdanda bakiyorum 1cisi 2304 2cisi 2637 3uncu bugun verdim oda 1950,0 cikmis 2 saate falan tekrar acile gidicem doktorum nobetciymis gel bakarim dedi ama muayede kese saglikli gorunuyo dedi cok koruyorum kotu bsiy dicekler diye 3 yildir bekliyorum catlatma ignesi kullandm asilama yaptim tup beebk yptim hic biri olmadi kendiligimden gelen mucizem bu birakmaz beni insallah

Back
X