- 6 Aralık 2015
- 30
- 17
- 39
-
- Konu Sahibi GotikKADIN
1 ayda 3 kg ben razıyım ama 2 gün sağlıklı ve normal besleniyorum 3. gün yine aynı ben geri geliyor.
Çok kısa sürüyor iradeli halim.
Şöyle o an kendine yenilme sana herşey yaptırabilir daha sonra toplum içine çıktığında fiziki görüntünden dolayı rahatsızlık duymaman için her daim kendine bakmalısın 3.gün bozuyorsan onuda ton balığı veya kırmızı et veya tavuk eti ile yap kendini ödüllendir o psikolojiye hiç girme yani şöyle düşün sen güzel bir kadınsın hep güzel ve genç kalmalısın kendine değer vermelisin kendini önemsemelisin. diyet yapmıyorsun sadece hayatından zararlı olan herşeyi çıkarıyorsun tatlı,tuzlu, hamur işi,pilav bunlar zaten zararlı hepsi şeker içeriyor yani fikrini değiştir kendini hapsetme.
Bir kaç aydır kendimi beğenmiyorum özgüvenim sarsıldı bu yüzünden gerçekten.
Kalabalıklarda fiziğimden dolayı dediğin gibi rahatsızlık duyuyorum.
Pazartesi sendromunu yeneli çok oldu Allahtan yarın tekrar başlayacağım inşallah.
Sen arada buradan beni gaza getir yazdıklarında gaza geldim de
Şuan iş yerindeyim tartıldım 2 kg daha almışım. Utanıyorumama 78,5 olmuşum.
Boyumda 1,62 maalesef...
Süpersin maşallah sana
Çok teşekkür ederim gerçekten moralimin sıfıra inmesini enerjinle engelledin kuzum ya
Peki sen spor yapmadan kaç kg verdin ne kadar sürede verdin ayrıca kaç yaşındasın?
Çok soru sordum kusura bakma
Ama sakın bana çoluk çocuklu bir hatunum deme bir de bunu kaldıramayabilirim artık
Yeni
Üzülmene gerek yok millet 30-40 kg veriyor senin onlardan hiçbir eksiğin yok :) bekarım ben canım daha evlenmedim:) 30 yaşındayım ben spor yapmadım 62 kgdan 58 düştüm buda şimdilik bana yeterli spor yaparak kilo vermek istiyorum dersen eliptik bisiklet bacak ve göbek yağlarında çok başarılı arkadaşım 13 kg verdi onunla.
Maşallah tekrar..
İşte ben yediğim de hemen olumsuz düşünmeye başlıyorum sorun bu ipin ucu iyice kaçıyor sonra.
En iyisi bu gece yani bu saatten sonra bir şey yemesem iyi olacak.
Yeni
1gün çok yediysen ertesi gün daha az yiyerek dengele zamanla daha az yiyeceksin canım akşam yemeği için yoğurt içine salatalık rendele istersen oda güzel oluyor gece geç satte çok acıkıp daha fazla yemekten iyidir kendini fazla aç bıraktığında daha fazla yemene sebep olur
Evet şu süzme yoğurtlarından yiyordum acıkınca tadı da güzel oluyor.
Ama benim metabolizmam yavaş çalışıyor ben 1 ay sağlıklı beslendim 3 beyazdan uzak durarak beslendim. diğer her şeyden yumruğum kadar yedim. Hatta midem küçüldü. 1 ayda 1 kg verdim maalesef.
diyet nasıl gidiyor güzel bayan :)