Kizlar merhaba aranıza yeni katıldım.lutfn yardım edin.

Kimyasal gebelik yaşadığınız uydurmasini kim çıkardı Allah aşkına ya.Kimyasal gebelikte embriyo tutunmuo bile.Dusuk nasıl olsun.Kanda ya da evde yapılan testte pozitifi görürsünüz.Deger yükselmez,USG de kese görünmez ve adet kanaması başlar.Kimyasal gebelik bu.Her ay adetiniz aynı şekilde gelicek diye bişey de yok.Siz de adet olmuşsunuz basbaya.Abartiosunuz gibi geldi bana.
Rahim kalınlaştıgi için adetle birlikte parçalar görülebilir kimyasal gebelikte de rahim duvarından yani

Kimyasal gebelik yaşadığınız uydurmasini kim çıkardı Allah aşkına ya.Kimyasal gebelikte embriyo tutunmuo bile.Dusuk nasıl olsun.Kanda ya da evde yapılan testte pozitifi görürsünüz.Deger yükselmez,USG de kese görünmez ve adet kanaması başlar.Kimyasal gebelik bu.Her ay adetiniz aynı şekilde gelicek diye bişey de yok.Siz de adet olmuşsunuz basbaya.Abartiosunuz gibi geldi bana.b

Kimyasal gebelik yaşadığınız uydurmasini kim çıkardı Allah aşkına ya.Kimyasal gebelikte embriyo tutunmuo bile.Dusuk nasıl olsun.Kanda ya da evde yapılan testte pozitifi görürsünüz.Deger yükselmez,USG de kese görünmez ve adet kanaması başlar.Kimyasal gebelik bu.Her ay adetiniz aynı şekilde gelicek diye bişey de yok.Siz de adet olmuşsunuz basbaya.Abartiosunuz gibi geldi bana.
Benim adetim her ay düzenli gelir ilk defada bu kadar çok gecikmisti ve doktora gittim kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi bence siz de bilip bilmeden abartuyorsunuz demeyin dokorda mi abartıyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-07-10-17-03-370_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-07-10-17-03-370_com.android.chrome.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 60
Benim adetim her ay düzenli gelir ilk defada bu kadar çok gecikmisti ve doktora gittim kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi bence siz de bilip bilmeden abartuyorsunuz demeyin dokorda mi abartıyor
Ozaman neden kimyasal nedir diye sordunuz? Neden düşük yapıyor muyum diye konu açtınız?

Aynen öyle doktor da abartiyo.Kan testi mi verdiniz,yükselirken düşüş mu oldu beta HCG de,USG de bakıldı kese mi görünmedi.Herseye de kimyasal demeyin.Adet bu arada gecikir,parçalı gelir.Cok anormal sanki.

X