Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi az açılı mı duruyorBana kz gibi geldi canım
Bana erkek gibi geldiBenim içime baştan beri erkek doğuyordu ama şimdi de kız doğuyor Nuba göre erkek mi dersiniz ben tam şeklini anlayamadım açıkçası kız da olabilir erkek de gibi geldi
Bana öyle geldi canımKız gibi az açılı mı duruyor
Bence kız
Bacaklar parantez erkek olmalı hayırlı olsun
Benimkinde şekil aynıydı. Araştırdım bacaklarını kapatmıyormuş erkekler. Gerçi 7 ay olana kadar hep kız denilip 30. Hafta erkek bu çocuk pipisi var denmişti böyle garip bir durumbacaklar parantez olunca erkek mi oluyor
Bence kız başlığı takibe aldım bakalım tahminim doğru çıkacakmıKızlar merhaba herkese,
bebişimin 11. Haftalık ultrason görüntüsü var. Nub teorisine baktım ama çok anlayamadım açıkçası. Aranızda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim :) kalp atışları da 146
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinTamamdır kızlar belli olsun hepinize haber vereceğim :)
Merhaba bende sali gunu kontrole gidecegim 11 haftalik olmus olacak sizin cinsiyet belli oldumu ne zaman oldu merak ettim sağlıkla kucaginiza alin insAllahKızlar merhaba herkese,
bebişimin 11. Haftalık ultrason görüntüsü var. Nub teorisine baktım ama çok anlayamadım açıkçası. Aranızda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim :) kalp atışları da 146
Cinsiyeti ne oldu acabaKızlar merhaba herkese,