Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merak ettiğim bir şey sorucam benim adetime 7 gün var
Yumurtlama zamanı geçmiş baya ilişki oldu adete 7 gün gözüküyor adete yakın hamile kalan varmı cevaplarsanız merak ediyorum çocuk istiyiruz ama sürekli düşük oluyor 3 tane dusuğum oldu bu ay dan sonra tüp bebek bölümüne gidicem yani bayramdan sonra
Benim gecem ay tam ortasında oldu yumurtlamada ama genelde adetlerim geç oluyorum belki dedimde yumurtlamamda geç oluyorsa tutar inşallah tüp bebek için randevu alcaktimda ama doktor infertilite bölümüne al dedide bu bölümde de bu hastanede az var ve bayramdan önce ye denk geliyor bu hastanede çok uzak oruç da bozuluyormus alttan muayene edilince bayramdan sonra yada tüp bebek bölümü var adetimde düzensiz kafam karışık biraz hayırlısı inşallah hamile kalırım tedaviye gerek kalmaz
Yumurtlama zamanı geçmiş baya ilişki oldu adete 7 gün gözüküyor adete yakın hamile kalan varmı cevaplarsanız merak ediyorum çocuk istiyiruz ama sürekli düşük oluyor 3 tane dusuğum oldu bu ay dan sonra tüp bebek bölümüne gidicem yani bayramdan sonra
Nedeni.kan pıhtılaşma yatkınlık var üç genimde oda yani.cok.etki.etmez.dedi.ama.yine kan pıhtılaşma iğnesi yapicaz.dedi doktor kromozom testi temiz.cikti esimdede bendede anlamıyorum önce gidiyorum boş gebelik deniliyor sonra düşüyor biri öyle biride boş dendi oda mol gebelik çıktı boyle