konuyu takipteyimuzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
sahsen ben cok sinirli birisiyim bu huyuma kızıyorum ama esime bazen cok bagrıyorum bazende diyorum adam anlamıyo ki 5 yasındaki cocugun davranısını yapıyo
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
Bagirinca hersey duzeliyor mu peki ?uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
sahsen ben cok sinirli birisiyim bu huyuma kızıyorum ama esime bazen cok bagrıyorum bazende diyorum adam anlamıyo ki 5 yasındaki cocugun davranısını yapıyo
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
cocuk olayı baska söyleki es bulursun ama evlat bulamazsın o yüzden cocuguma yüzde yüzz cok fazla sevgi ilgi alaka göstericegim kesin ese gösterilen sevgi yada saygı cocuk bambaska cünkü onu ben yetistiricem ama esimle evlendigimizde 27 yasındaydıLimoncu, baskın bir karaktersin eşin ise pasif bir tip, eh haliyle adamı sindiriyorsun, bir şeyi doğru yapacağı varsa da korkudan telaştan hata yapıyor. Hani 5 yaşında çocuk gibi diyorsun ya, çocukları devamlı bağırarak hır gür ile yetiştirirsen kendilerine güveni olmayan zavallı tipler olarak yetişirler. Bu yüzden bunu yapma, ne kadar kızarsan kız devamlı bağırmak eninde sonunda aradaki saygıyı bitirir.
İlerde çocuk düşünürsen aynı şekilde sabırlı olman lazım, eğer bunu yapamayacaksan mutsuz bir çocuk yetişir, ileriki hayatında ise mutsuz bir aile kurmaya ve sosyal yönden başarısız olmaya mahkum olur.
Bu yüzden önce sen kendine hakim olmayı öğren ve bu kadar sinirli olmana sebep olan sorunlar ile yüzleş, senin de hayatın çok kolay geçmemiş çünkü.
Sözün özü yüzgöz olmayın.
sen istediğin kadar ilgi alaka göster.hır gür olan bir evde çocuk asla sağlıklı büyümez.cocuk olayı baska söyleki es bulursun ama evlat bulamazsın o yüzden cocuguma yüzde yüzz cok fazla sevgi ilgi alaka göstericegim kesin ese gösterilen sevgi yada saygı cocuk bambaska cünkü onu ben yetistiricem ama esimle evlendigimizde 27 yasındaydı
yani benim cocugum bi yana esim bi yanadır benim icin her zaman cocugum 1 tık üsttedir
Orası kesin ama çocuklar da insanın sabrını bir hayli zorluyor, özellikle inatçı karakterde bir çocuğun varsa. Sen söylemek istediğimi anlamışsındır.cocuk olayı baska söyleki es bulursun ama evlat bulamazsın o yüzden cocuguma yüzde yüzz cok fazla sevgi ilgi alaka göstericegim kesin ese gösterilen sevgi yada saygı cocuk bambaska cünkü onu ben yetistiricem ama esimle evlendigimizde 27 yasındaydı
yani benim cocugum bi yana esim bi yanadır benim icin her zaman cocugum 1 tık üsttedir
uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
bizde 2 si var ama saygı yok ask cokkk sadaket desen sonsuz ama saygı bilmiyorum küfür hakaret saygı gösterisimidir yani biz bagrırız 5 dakka sonra gelir barısısırz bizimki öfke patlamasımı diyorum acama bagrıyoz bagrıyoz 5 dakak sonra geciyoEvliliğin 3 yapı taşı.. Sevgi, Saygı, Sadakat!
Niye topa tuttular kiz soylediklerinde yanlis birsey yok ki3 yıllık evliyim bağırma çağırma yok toplamda 12 senedir beraberiz, gerçi öyle bağırıp çağıracak bi durum olmadı ben burda konuları okurken aklıma ilk yatak odası geliyo ulan bunca şey olmuş nasıl birlikte yatılacak diyorum, dünde aynı şeyi yazdım topa tuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?