Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar meraba 19 haziranda nişanım var, acil önerilerinize ihtiyacım var...

fundaaaaaa

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
207
0
296
İstanbul
Çok değerli arkadaşlarım, nişanımda nasıl bir alışveriş yapmam gerektiğiyle ilgili en ufak bir fikrim yok, çok masraf yaptırmakta istemiyorum, birde nişan kıyafetimi nereden almam gerektiğiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum, istanbulda yaşıyorum hafta sonu sözlümle alışverişe çıkıcaz uygun ve bol çeşidin bulunduğu yerlerin bilgisine ihtiyacımız var, vereceğiniz çok değerli bilgilere ihtiyacım var,hepinize şimdiden çok teşekkürediyorum...:34:

mahmutpaşaya bakın hem bohça hem abiye hem kabarık nişanlık gelinlik ne ararsan var hemde her bütçeye uygun fiyat ve çok çeşitle ben şaşırdım görünce mısır çarşısından girin sonlarda çok var bulursunuz öyle kabarık elbiseler vardıki keşke nişanlanmadan görseydim dedim gelinliğimi ve kınalığımı oradan aldım nişan bohçamıda oradan yaptım

çok teşekkürler ilgilendiğiniz için, mahmut paşayı duymuştum evt ama gidip gitmemk konusunda kararsızdım,mademki öyle oraya da bir bakmak lazım,çok az vakit kaldı zaten, çok teşekkürler...

Back