kızlar meme protezinde profil yüksekliği cok önemli !

ninasu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
120
42
kızlar 2 ağustos tarihinde meme protezi taktırdım , pek araştırma yapmadan taktırmıştım taktırdıktan sonra bu formu inceler oldum :) boyutla ilgili çok sorun yaşayanları farkettim , kendi deneyimimden bir sonuç çıkardım daha doğrusu doktorum da bunu belirtti , bana mentorun ultra high profili takıldı ve doktorum sonucu gördükten sonra bu meme çapına bu yükseklik böyle sağlanır gibisinden bir cümle kullandı , ben şunu anlıyorum protezin büyüklüğünde en önemli unsur meme çapınız , düşünsenize sonuçta protezin altı daire sizin meme çapınından daha büyüğü konulursa elbette bir büzüşme bir sorun çıkaracaktır , işte ultra high profil çapın küçük olmasına rağmen yüksekliği fazla yapabiliyor yani aynı çapa daha yüksek , burda ultra high taktırdım cümlesini pek duymadım , ama neden beklediğimden küçük oldu diyenler çok , elbette istediğiniz kadar büyültme şansı yine yoktur , ama anladığım high ile ultra high arasında bile ciddi fark var , paylaşmak istedim

Bende martta ameliyat olucam verdiği bilgi için teşekkürler bunu doktorum a söylerim mutlaka. Çünkü benim de göğüs çapım dar o yüzden küçük cc ler önerdi bana ama yüksekliği ultra high olursa belki istediğim büyüklükte olur😊

Bende martta ameliyat olucam verdiği bilgi için teşekkürler bunu doktorum a söylerim mutlaka. Çünkü benim de göğüs çapım dar o yüzden küçük cc ler önerdi bana ama yüksekliği ultra high olursa belki istediğim büyüklükte olur😊
inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız ,ancak dikkatli olun eğer az da olsa dokunuz varsa ultra high size uygun olmayabilir sanırım doktorlar da daha çok high kullanıp ultra high pek kullanmıyolar füze gibi bir sonuç almaktan korkuyor olabilirler ,

X