• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Mavi Siyah mı? Yoksa Normal Siyah mı ?

Ben siyaha boyarken hiç bu kadar düşünmemiştim, ani bir kararla almıştım bir kutu koleston 2.0 siyah, boyamıştım. :52: İyi mi oldu kötü mü oldu tartışılır, kendime çok yakıştırmıştım ama kurtulmam zor olmuştu.
Sen de karar ver bence artık. O kadar zamandır düşünüyorsun boyamayı, yakışıp yakışmadığına karar vermişsin, zor bir renk olduğu da aklının bir köşesindedir. Geriye kaldı saçlarını boyamak. Mavi siyah sabit bir renktir zaten, zemin rengi, bekleme süresi gibi gibi etkenler çıkan sonucu etkilemez. Çıkan sonuç her zaman ışıkta mavi parlayan siyahtır. Beğenmedin diyelim ki; bir süre sonra mavisi akar, istediğin başka bir koyu renge boyarsın. Bu kadar düşünme artık. Dene ve gör çıkan sonucu.

Tamam Canım Mavi Siyah Yapmaya Karar Verdim :D Saçlarımı Bu Ay Göğüs Altı Hizasında Klasik Kestircem Kaç Kutu Boya Almalıyım ?

Tamam Canım Mavi Siyah Yapmaya Karar Verdim :D Saçlarımı Bu Ay Göğüs Altı Hizasında Klasik Kestircem Kaç Kutu Boya Almalıyım ?

Göğüs altı hizasına iki kutu yeter ama saçlarının gürlüğü de önemli.
Bu arada iyi seçim, siyah saç en iyi klasik düz kesim saçta gösteriyor kendini.

Göğüs altı hizasına iki kutu yeter ama saçlarının gürlüğü de önemli.
Bu arada iyi seçim, siyah saç en iyi klasik düz kesim saçta gösteriyor kendini.

Saçım Ne Çok Nede Az Orta Yani Klasik Kesimi Çok Göstersin Diye Yapıcam Düz Kesim Olucak :D Ayrıca Yan perçem Ve Kelkül Kullandım Baya Anlımda Tüylenme Olunca Geriye attım Klasik Kesim Hem Saç Rengi İçin Güzel Olucak Hemde Yüzüm Ortaya Çıkıcak ;)

Arkadaşımın Haberi Var Ama Fotoyu Kapamayı bilmiyorum Keşke Başta Söyleseydiniz :(

şöyle yapabilirsin, resmi paintle açarsın. yüzünü boyayarak kapatırsın. sonra da jpeg olarak kaydedersin. sonra bir resim kaydetme sitesinden (imageshack gibi) kaydedip, burda mesajı düzenle kısmından linki koyabilirsin.

ayrıca yazmayı unutmuşum, resimlerdeki saç rengi bence mavi siyah. mavi siyah olan herhangi bir boyayla (palette gece mavisi, koleston böğürtlen siyahı, garnier mavi siyah vb.) bu rengi elde edebilirsin. fakat mavilik çok kalıcı olmaz. yıkadıkça akar ve renk yumuşar. kalıcı olabilmesi için 1-2 ay sonra tekrar boyayabilirsin. bir de boyarken alnının kenarına, kulaklarına boynuna vazelin sür. çünkü boya bulaşır ve siyah boya çıkmak bilmez...:ssz:

Saçım Ne Çok Nede Az Orta Yani Klasik Kesimi Çok Göstersin Diye Yapıcam Düz Kesim Olucak :D Ayrıca Yan perçem Ve Kelkül Kullandım Baya Anlımda Tüylenme Olunca Geriye attım Klasik Kesim Hem Saç Rengi İçin Güzel Olucak Hemde Yüzüm Ortaya Çıkıcak ;)

O zaman iki kutu yeter saçlarına. Hadi bakalım boyadığında paylaş resmini, kolay gelsin. :34:

Back