- Konu Sahibi Canansever
-
arkadaşının umarım haberi vardır fotolarını koyduğundan hani hiç yüzünüde karalamamışsında başı derde girmesin....
soruya gelince koyu kestane veya normal siyah derim
hiçbir siyah derim ben... çünkü arınması çok zordur açmak istersin yıpranır,yanar. Aksın istersin aktıkça garip bi renk olur gene siyaha boyamak zorunda kalırsın.Hele hele kolestonun köpük boyasıyla siyaha asla boyamayın 1 yıl arınamazsınız vallaben o köpük boyanın siyahını değil, bakın SİYAHINI DEĞİL diyorum normal kahve rengini almıştım, aman allahım bi yıkadm kuruttm sonuç kabus!! kapkara zift gibi bşy olmuştum evden çıkamadm günlerce günde 2-3 defa yıkıyodm aksın diye...
canansever ;mesaj kutunu bosalt canım mesaj atamıyorum sana :)
Kızlar Koleston Böğürtlem siyahının Normal Kutu Boyası yokmu Köpüklü İçime Sinmiyor ?
Koleston naturalsta var.
tatlım sımdı ozel albume boyadıgım hem mavı sıyahlı halımı hem de normal sıyahlı halını yukleyecegım ,bak sana fıkır olsun
baktıgın da haber ver tatlım kaldıracagım tamam mı canım :)
mavi siyah bumu oluyor ?
Canım Malesef Görünmüyor
canım sımdı yukledım bakabılırsın
canım bence normal siyah..
3 yıl kadar mavi siyah kullandım evet çok parlak ama güneş altında mürekkep gibi duruyor..
ardından kuzguni siyaha geçiş yaptım inan bi kaç boyamadan sonra o da aynı parlaklığı gösteriyordu ve çok doğal duruyordu..
hele ki beyaz tenliysen süper olur canım..
ama açtırması çok zor ii düşün derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?