Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Mavi Siyah mı? Yoksa Normal Siyah mı ?

ben normal sıyahcıyım .mavı sıyah cok ıddıalı yapay bır renk .mavı sıyah herkesın kullanabılecegı turden degıl .

hele kı koyu renge yenı gecececeksen mavı sıyah yapma sakın .

ben mavi sıyahı kullandım ama hıc begenmedım ,suan normal sıyah cok da memnunum

hiçbir siyah derim ben... çünkü arınması çok zordur açmak istersin yıpranır,yanar. Aksın istersin aktıkça garip bi renk olur gene siyaha boyamak zorunda kalırsın.Hele hele kolestonun köpük boyasıyla siyaha asla boyamayın 1 yıl arınamazsınız valla ben o köpük boyanın siyahını değil, bakın SİYAHINI DEĞİL diyorum normal kahve rengini almıştım, aman allahım bi yıkadm kuruttm sonuç kabus!! kapkara zift gibi bşy olmuştum evden çıkamadm günlerce günde 2-3 defa yıkıyodm aksın diye...

koyu kahve koyu kestane bunlar zaten ılk boyadıgın da sıyah gıbı cıkan renklerdır .ama koleston apayrı tabı :)

kolestonun tum renklerı asıl rengınden daha dakoyu sonuc verıyor .

tatlım sımdı ozel albume boyadıgım hem mavı sıyahlı halımı hem de normal sıyahlı halını yukleyecegım ,bak sana fıkır olsun

baktıgın da haber ver tatlım kaldıracagım tamam mı canım :)

Bu arada saçları doğal siyah olan insanların asıl saç rengi koyu kahvedir. Koyu kahvenin siyah kadar koyu çıkmasının asıl sebebi bu. Kahverengi, adı üstünde bildiğimiz kahvenin rengi oldukça koyu bir renk zaten, onun koyusunun siyah kadar koyu olması gayet normal. Siyahı gözünüzde bir canlandırın. Renk değil zaten, tonları yok. Açığı gri; açık siyah bile diyemiyoruz. Ne kadar koyu olduğunu gözünüzde canlandırabilmişsinizdir. Bildiğiniz zift rengi. E ondan iki ton(hatta kolestona göre bir ton) açık bir renk ne kadar açık ve yumuşak olabilir ki. Saçlarınızı bu renklere boyarken istemediğiniz sonuçla karşılaşmamak için bunları dikkate alın.

canım bence normal siyah..

3 yıl kadar mavi siyah kullandım evet çok parlak ama güneş altında mürekkep gibi duruyor..

ardından kuzguni siyaha geçiş yaptım inan bi kaç boyamadan sonra o da aynı parlaklığı gösteriyordu ve çok doğal duruyordu..

hele ki beyaz tenliysen süper olur canım..

ama açtırması çok zor ii düşün derim ben..

canım sen kuzgunı sıyahı hangı boya ıle boyadın .syoss da varmıs galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…