How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar mantardan kurtuldum galiba:))

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
kızlar çok fazla antibiyotikten dolayı üstüne üstlük damardan verdiler hep antibiyotiği çünkü yumurtalıkta kist ptladı malesef yoğun bi mantar oluştu bende normal akıntıdır diye çok önemsemedim yumurtlama dönemim diye meğerki mantar başlamış kaşınma yanma ve sürekli sızı hissi bitirdi beni artık bunun için doktora başvurdum ve inanılmaz bi mantar var dedi nasıl farkına varmadın falan dedi nasıl varayım ki farkına hiç bi belirti yoktu başlayıncada gittim zaten rahatsız edici boyutta sonuçta bana bi fitil bi krem bide hap verdi ve fitili gönderdikçe kıvrandım yanma hissinden kremde aynı şekilde ve bugün çok şükür kreme bile ihtiyaç duymadım ama yinede kreme devam etcem 5 veya 6 gün daha işim garanti olsun:)

ne kadar güzel canım ya nu mantarr da bela birşey bende de vardı ben tam anlamıyla bitti diyemiyorum valla bitmiyor dikkat et sende kendini yeniliyor sürekli

Mantar illetini uzun süre çektim.Krem sürdüm tekrarladı.Fitil kullandım tekrarladı.Çözümü elma sirkesinde buldum.

kızlar benimde genitalde var hemde çok fazla lütfen bana yardım edin eşim benden tiksinebilir çünkü gözle görülür derecede.fitil kullanıyorum ama yine tekrarlıyo napcam ben.

Elma sirkesiyle vijinanınızı silin arkadaşlar.(pamuk yardımıyla) ilk an çok yanıyor.ama 2 gün sonra eser kalmıyor.

nedir bu çektiklerimiz atya bende bir elma sirkesi alıp deniyecem bana bir tanıdığım daha bunu söylemişti sizlerdende duyunca dahada inandım...

Banyomda elma sirkesi şişesi duruyor.Bir kaşıntım olursa hemen sürüyorum..
Birgün misafirim geldi ve bombayı patlattı.Boşver elma sirkesini yüzünemi sürüyorsun..Yok .... diyesim geldi ama erkekler vardı:)))

Son düzenleme:
Ben de 25 haftalık hamileyim, hamilelik oncesinde de hep oluyordu ama hamilelik hormonlarıyla hepten fazlalasti, 1 hafta rahatsam 2 hafta mantar kaşıntısı, yanması ile geçiriyorum. Doktor vagi-hex fitil verdi 6 gün hergece kullan dedi icinde 12 tane var ama :/ neyse kullandım şimdi iyiyim ama korkuyorum yine tekrarlar diye.
Bu elma sirkesinden eminmisiniz bir de hamileyken bir zarari olur mu acaba?:49:

kızlar iki gün önce doktora gittim mantar problemimi söyledim bu fitil falan oınu kullanmak istiyoruım kurtulmak şistiyorum dedim doktor bana 30. haftadan sonra
senin tedeavine başlarız dedi ileri derecede olmadığını söyledi ilerlemeyeceği ne malum ya bebeğe iiyi olmaz dedi

Back