Kızlar mama konusunda acil yardım

kayra2023

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
654
556
28
Sütüm var ama son günlerde bebeğim hastalandı hastanede perişan oldu üzüntü uykusuzluk derken sütüm azaldı ara ara mama veriyorduk ben uyuyordum sütüm çok oluyordu ama kusması artınca doktor mamayı kesti hipp marka kullanıyorduk gerçekten mamayı kesince kusma azaldı ama şimdi sütüm yetmiyor çünkü hiç uyuyamıyorum. Aynı sorunu yaşayıp mama değiştirince düzelen oldu mu? 16 günlük bebeğim.

Kusması çoksa reflü olabilir. Reflü mamaları oluyor doktorunuza danışın raporla alırsınız

Zaten saatlerce uyumamasi gerek o sütünüzü arttırması için. Gece 2 saatte bir emecek. Gece gündüz Max 2 saatte bir Emzirip sağım yapın. Sütünüz yavaş yavaş artar.

Sarılıkta mama takviyesi almıştık2 hafta önce. Gazı da çoktu. Evolvia kullandık tavsiye üzerine. Hem kilo aldı hem bağırsağı düzenlendi çok şükür artık kıvranmıyor gazdan. Trendyolda yorumlarına bakarsan gazı silip geçen mama olarak geçiyor

Sutunuzu sagın
Ben sutumu sagıyordum bırakıyordum
Gece 4-5 saat kesintisiz uyuyordum esım sagdıgım sütü veriyordu yavruma o ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…