- 12 Haziran 2023
- 44
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi prensannesi55
Çok garip bi istek.Bunların içinden çıkan şifreyi bana verebilirmisiniz yanlış anlamayın İnternet paketi yapıyorum teşekkür ederim şimdiden
Demi çok hemde çöpe gitmeden iyi değilmiÇok garip bi istek.
Tamam ben çıkarsa yazacağımBunların içinden çıkan şifreyi bana verebilirmisiniz yanlış anlamayın İnternet paketi yapıyorum teşekkür ederim şimdiden
Bunların içinden çıkan şifreyi bana verebilirmisiniz yanlış anlamayın İnternet paketi yapıyorum teşekkür ederim şim
Yok İnternet paketi yapıyorum puan veriyo canım onu bende biliyorumAraba cekilisi icin istiyosaniz olur da kazanirsaniz dondurma cubugunu istiyolar haberiniz olsun
OlurTamam ben çıkarsa yazacağım
Teşekkürler sagolunBence internet bağlatın evinize, böyle hayat geçmez.
Çocuk da varBence internet bağlatın evinize, böyle hayat geçmez.
Prensmiş halbuki…Çocuk da vareyvah eyvah
60 70 lira verip bi paket alamıyoruz ama çocuk yapıyoruz.bir de çok ama çok elzem gibi cubuklardan kapaklardan şifre toplamak için konu açıyoruz akıl alır gibi degil:/Prensmiş halbuki…
Kötü birseymi yapıyorum çocuğumu karıştırıyon sen kimsinki hadsizÇocuk da vareyvah eyvah
Yaa sizi ilgilendirmez bakın işinize başkasına yorum yapın çıkın postumdan60 70 lira verip bi paket alamıyoruz ama çocuk yapıyoruz.bir de çok ama çok elzem gibi cubuklardan kapaklardan şifre toplamak için konu açıyoruz akıl alır gibi degil:/
Kızım işinize bakın bana bulaşmayın bulasirimPrensmiş halbuki…
Ne kadar kötü kalpli siniz Allah ıslah etsin sizi60 70 lira verip bi paket alamıyoruz ama çocuk yapıyoruz.bir de çok ama çok elzem gibi cubuklardan kapaklardan şifre toplamak için konu açıyoruz akıl alır gibi degil:/
Saldıracak bir şey yok haliniz ortada üzüldüm.Maddi manevi ve kültürel olarak yetersiz anne babaların şartlar sağlanamadığı sürece anne baba olmasına karşıyım.Yoksa siz çubuk toplayın kıyafet isteyin 5 tane dogurun bahane.Kötü birseymi yapıyorum çocuğumu karıştırıyon sen kimsinki hadsiz