- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hamilesiniz, hayirli olsun![]()
Ya bana pko var falan dedi ama ya o yükselttiyse değerlerimi çok kasıklarım ağrıyor her an adet olucakmışım gibi kasılmalar sancılar oluyor5 haftalık sanırım hayırlı olsun :)
Ya bana pko var falan dedi ama ya o yükselttiyse değerlerimi çok kasıklarım ağrıyor her an adet olucakmışım gibi kasılmalar sancılar oluyor
Hayır bebiş var yüksek çıkmış :)Ya bana pko var falan dedi ama ya o yükselttiyse değerlerimi çok kasıklarım ağrıyor her an adet olucakmışım gibi kasılmalar sancılar oluyor
Ağrıların bebişten ötürü oluyor canım.Ya bana pko var falan dedi ama ya o yükselttiyse değerlerimi çok kasıklarım ağrıyor her an adet olucakmışım gibi kasılmalar sancılar oluyor
Hayır bebiş var yüksek çıkmış :)
Isim gorunuyor isterseniz silip tekrar yukleyin:)İyi günler kızlar kan sonucumu bırakıyorum buraya doktor sabah kan vermeden önce polikistik over sendromu olabileceğimi yumurtalıklarımın çok büyük olduğunu söyledi şimdi baktım testim çıkmış bir bakar mısınız rica etsem
Sadece adet gecikmesi canım adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor halaBende bu doktorları anlamıyorum yumurtalıkların büyümüş diyene kadar az motive edin daha insanı ne bileyim..
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur
Belirtilerin neydi peki
İnşallah yolundadır bir kere boş gebelik geçirmiştim umarım aynısı olmazIsim gorunuyor isterseniz silip tekrar yukleyin:)
Vajinal yoldan da olsa gorunmesi icin en az 1500lu degerler gerekiyor, bundan dolayi gorunmemis olma ihtimali yuksek, 2 gun sonra gitseniz görünür muhtemelen çünkü 1600lu degerlere ulasmis olur her sey yolundaysa
Ben de gecirdim, anlayabiliyorumİnşallah yolundadır bir kere boş gebelik geçirmiştim umarım aynısı olmaz
1 hafta sonra çağırdı doktor tekrarBen de gecirdim, anlayabiliyorumama deger dusuk, yukselince bir daha gidin mutlaka
Tamam o zaman muhtemelen kalp atisi da duyarsiniz1 hafta sonra çağırdı doktor tekrar