• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yorumlayın

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
İyi günler kızlar kan sonucumu bırakıyorum buraya doktor sabah kan vermeden önce polikistik over sendromu olabileceğimi yumurtalıklarımın çok büyük olduğunu söyledi şimdi baktım testim çıkmış bir bakar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 0A9FDF39-1E85-4D48-80F3-ABA07E84B3C1.webp
    0A9FDF39-1E85-4D48-80F3-ABA07E84B3C1.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 80
Daha önce bir kere boş gebelik geçirdim ama doktor alttan ultrason da yaptı görmez miydi ki

Bende bu doktorları anlamıyorum yumurtalıkların büyümüş diyene kadar az motive edin daha insanı ne bileyim..
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur
Belirtilerin neydi peki

İyi günler kızlar kan sonucumu bırakıyorum buraya doktor sabah kan vermeden önce polikistik over sendromu olabileceğimi yumurtalıklarımın çok büyük olduğunu söyledi şimdi baktım testim çıkmış bir bakar mısınız rica etsem
Isim gorunuyor isterseniz silip tekrar yukleyin:)
Vajinal yoldan da olsa gorunmesi icin en az 1500lu degerler gerekiyor, bundan dolayi gorunmemis olma ihtimali yuksek, 2 gun sonra gitseniz görünür muhtemelen çünkü 1600lu degerlere ulasmis olur her sey yolundaysa

Bende bu doktorları anlamıyorum yumurtalıkların büyümüş diyene kadar az motive edin daha insanı ne bileyim..
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur
Belirtilerin neydi peki
Sadece adet gecikmesi canım adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor hala

Isim gorunuyor isterseniz silip tekrar yukleyin:)
Vajinal yoldan da olsa gorunmesi icin en az 1500lu degerler gerekiyor, bundan dolayi gorunmemis olma ihtimali yuksek, 2 gun sonra gitseniz görünür muhtemelen çünkü 1600lu degerlere ulasmis olur her sey yolundaysa
İnşallah yolundadır bir kere boş gebelik geçirmiştim umarım aynısı olmaz

Back