Kızlar lütfen yorum bildirirmisiniz

Arzuja2000

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
103
17
Merhaba kızlar. Yeni evli sayılırım ve cinselliğim istediğim gibi deyil ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer bu gün eşimle ilişkiye giriceksem bunu önceden konuşmamız lazım bu gün yapıcakmıyız yoksa yapmıyıcazmı diye. Ama ben böyle istemiyorum. Canım ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum. Yani eşim hayatındakı herseyi önceden planlayarak yapıyor. Planlamasak bile o gece istersem biraz yaklaşıyorum öpüyorum falan hemen bu gece yapmayalım falan diyo çeşitli mazeretler söylüyo. Ben planlı olunca hiç zefk almıyorum ve orgazmda olamıyorum. Bunu kendine dert etmiyo bile. Benim tatmin olup olmamam sanki onun için o kadarda önemli değil.
Ve en esas sorunum o ki hamile kalma ihtimalim olmayan günlerde ilişkiye girmeyi tercih etmiyo. Soruyorum biz bebek içinmi ilişkiye giriyoruz, büyük çoğunlukla evet diyo.

Ama sorsanızki aranız nasıl. Bir birimizi seviyoruz ve sayqı duyuyoruz. Kavga falan çok az oluyo. Genellikle anlaşan biriyiz. Aynı mizaçlı insanlarız. Beni el üstünde tutan biri ama cinselliğimizde böyle.

Eşiniz başak burcu mu

Korunmanızı öneririm, sakın çocuk yapmayın. Muhtemelen siz hamile kaldıktan sonra cinselliği ancak rüyanızda göreceksiniz. Evliliğinizde her şey yoluna girmeden, özellikle cinsel uyum sağlamadan bebek bir evlilik katiline dönüşebilir

Daha yenisiniz durun bakalım hemen çocuğun acelesi yok önce birbirinizi tanıyın evliliğin tadını çıkarın esin isteksiz olduğu çok belli yeni evlililik dönemin planı gecesi gündüzü olmamalı

Genelde eşinize bir sorunu olduğunu yuzune vurmayin diyenlerdenim ama boyle tiplerin yuzune vurmak gerekir. En azindan 'sevismek planli mi olur? Bu sadece bizim ailemizde var ' diyin anlasin. Ve çocuk için birlikde olmaya evet diyorsa senin cinsel sorunlarin var. Isteksizlik için doktora gorunsen iyi olur dersen en azindan seni salak yerine koyamaz. Cunki hamile kalirsan cinsellik bitecej gibi

Hamile kalma ihtimalinizin 0 olduğu bir gün yok öncelikle bunu belirtmek istedim. En yüksek ve en düşük ihtimaller var ama asla sıfır olmuyor. O yüzden, korunursanız daha iyi olur sanırım. Buarada eşiniz çok kabaymış.

Eşinizin cinsel problemi olmadığından eminmisin? Mesela erelsiyon olmayan erkekler cinsel ilişki öncesi ilaç kullanılır yarım saat öncesi filan acaba bu yüzden mi planlama yapıyor ? Normal şartlarda planlanacak bir şey değil

Aynı sorun bendede var 3 senelik evliyiz adamda en başından beri hafta içi değil hafta sonu birlikte olmak istiyor ve çocuk istiyoruz yumurtlama günlerinde 2 güne bir yapıyoruz ama adamda sertleşme sorunu var hafta içi olunca böyle oluyor diyor bende ayda bir kere bu dönemin oldugunu söylüyorum normalde biz haftada bir kere haftasonları beraber oluyorduk başta bana çoo tuhaf gelmişti hatta baya kavga etmiitük ama sonra onu hu sekilde idare ettim ama konu çocuk olunca e malumyaşımız geçiyor belli dönemlerde ilişki sıklığı gerekiyor kısacası kendisi konduramasada sertleşme problemi var kendiside bunun farkında hafta içi hafta sonu diye bahane ediyor hafta içi çok yorgunmuş erekte olamıyormuş güya hiç inanmıyorum doktor ilaç vs önerdim ama hiç oralı olmuyor onun dışında aramızda hiç bir problem yok en başındam berş cinselliğimiz sorun olmuştu zaten şimdi de çocuk durumu için gün yüzüne çıktı bu sorun o kendine bunu dert etmiyor tabi

3yillikda hafta da 1 az en azından 2.3 olması gerekir

3yillikda hafta da 1 az en azından 2.3 olması gerekir
Evet başka kadın olsa buna tahammül etmez belki ama bende artık hissizleştim ilk zamanlardaki gibi istekli olamıyorum haftada bir kendisine yeterli kendisinde sorun görmüyor ben söyleyincede kabul etmiyor afedersiniz haftada ilişki sık olsa erekte olamıyor kısacası napayım bende onu öyle idare ediyorum ama çocuk sahibi olmak istiyoruz bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum hayır yani ilişki sırasındada renklendricek şeylerde yapıyorum ama zor erekte oluyor ve baya uğrasıyoruz aferdersiniz böyle şeyleri söylemek hoş değil ama içimi dökmem gerekirdi gercekten kafaya takıyorum

Eşinizin koleterol gibi bir problemi olup farkında olmama ihtimali var mı, kolestrol ciddi ereksiyon sorunu oluşturuyor

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim gercekden zor

Eşinizin koleterol gibi bir problemi olup farkında olmama ihtimali var mı, kolestrol ciddi ereksiyon sorunu oluşturuyor
Vallahi ben onda şekerden şüphe ediyorum çünkü genetik ve ailesinde mevcut ama asla ve asla çok hasta olmadıkça doktora gidip kendini kontrol ettirmez kaç kere dedim aşırı terliyor ekmeği çok götürüyor ve suyu acayip içiyor gözlemlediğim kadarıyla şekeri var kolestrolü de olabilir ama kötü birşey çıkar diye doktora gitmez kendini kontrol ettrimez git dediğim zamanda bana kızar

Tiroid problemi de olabilir. Bende çıktı mesela. Terleme değil aşırı üşüme,rengin solgun olması,deli gibi su içme. Bence kapsamli bı kan tahlili yaptırsin eşiniz. Sadece cinsel hayat için değil yani

Bence eşiniz çocuk istiyor o yüzden sağlıklı spermler için gayret gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…