Kızlar lütfen yardımm :(

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
Kızlar merhaba iki aylık hamileyim kum döküyorum ve idrar yollarımda iltihap çıktı.antibiyotik tedavisine başladı doktor.Bu süreçte hem gebelikten dolayı sanırım hemde bu kum dökümünden dolayı olacak çok fazla idrara çıktım.ve her çıkışımda peçete ile sildim doğal olarak.Sorunum şu : Klitorisin tam dibinde bir şey çıktı mercimek kadardı şuan nohut büyüklüğüne gelmiş ve oturup kalkarken silerken çok acıyor.hafif sıkmaya çalıştım minnacık nokta kadar bir iltihap çıktı içinden.hastaneyende gitmek istemiyorum randvumdan önce daha önce başına böyle bir şey gelen var mı

Bartholin kisti gibi bişey olabilir mi acaba? Bi yakınımdan duymuştum öyle bişey, hamileyken olmuştu onda da. İnternetten bakın bir isterseniz.

Bartholin kistini de yaşıyorum dönem dönem benimde aklıma o geldi ama bu kadar içte çıkanı hiç görmemiştim daha önce ondan biraz ne olduğuna dair karar veremedim

Bartholin kistini de yaşıyorum dönem dönem benimde aklıma o geldi ama bu kadar içte çıkanı hiç görmemiştim daha önce ondan biraz ne olduğuna dair karar veremedim
Siz bi doktorunuza görünün bence hamilesiniz sonuçta.

Uretral kist oluşmuş sizde galiba ayni seyleri yaşadım idrar yolu iltihabinda ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…