- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Melek Sagin
2 günüm kaldı adete şimdi yine yaptım hemn ikinci çizgi göründü testeki gibi sonra kaybolduBen bir sey görmüyorum canimzatdn daha 6 gun varkis varsa bile cikmamasi normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günüm kaldı adete şimdi yine yaptım hemn ikinci çizgi göründü testeki gibi sonra kaybolduBen bir sey görmüyorum canimzatdn daha 6 gun varkis varsa bile cikmamasi normal
Canim bence yarin direkt kan ver cikar zaten varsa2 günüm kaldı adete şimdi yine yaptım hemn ikinci çizgi göründü testeki gibi sonra kayboldu
Sizde gördünüz mü çizgiyi sadeece bben mi goruyirm yaCanim bence yarin direkt kan ver cikar zaten varsa
Gördünüz mü silik çizgiyiYarın hiç beklemeden gidip kan ver bence
Evet görünüyor şimdiGördünüz mü silik çizgiyi
Ama geri kayıp olmasın abir anlam veremdim hemn cikti 10 dj surmeden kayıp olduEvet görünüyor şimdi
Kan testi verseniz daha sağlıklı sonuç olacak sizin içinAma geri kayıp olmasın abir anlam veremdim hemn cikti 10 dj surmeden kayıp oldu
Galiba şu iki günü de bir atlatayim sonra doktorum yapmiyor test yoksaKan testi verseniz daha sağlıklı sonuç olacak sizin için
Tamam canım öyle yap o zamanGaliba şu iki günü de bir atlatayim sonra doktorum yapmiyor test yoksa
TşklerTamam canım öyle yap o zaman
Naptın canım kan verdin mi sonuç ne ?Tşkler
Persembe günü verdim canm negatif çıktı ama 3 gün geçti daha yok gelen giden doktor adet söktürücü verdi onu başladımNaptın canım kan verdin mi sonuç ne ?
Soyle birşey var cuma günü de test yaptım acil köye gitmm gerekiyordu teste bakmaya bile unutmuşum gittim cumartesi orda yaptım yine birşey çıkmadı simdi eve geldik cuma günü yaptığım teste baktım baris belli ikinci çizgi kuruma olabilir mi o kadar bilemedimNaptın canım kan verdin mi sonuç ne ?