- 4 Ocak 2022
- 74
- 18
- 3
- 26
- Konu Sahibi Kocmelek839
Arkadaşlar merhaba 1.5 ay önce 3 aylık hamileyim düşük yaptım kürtaj olmadan kendi düştü doktor 1 ay bekle ve tekrar dene hemen gebe kalabilirsin dedi gayet iyiydim yumurtlama dönemleri hep denedik 1 kez adet oldum dusukten sonra bu ikinci adetim ama kendimde değişikler gördüm ilk başlarda mide bulantısı yaşadım hafif hafif ama sonra geçti bu aralar ise çok fazla idrara cikiyorum geceleri 2 defa falan kalkıyorum normalde hiç kalkmazdim karında şişkinlik duygu değişikliği çok fazla yaşıyorum belimde ve ara ara kasıklarımda ağrı ve batma oluyor şüphelenip adetime 3 ve dört gün kala iki tane test yaptım bebetime ikisinde de yarım saat içinde silik çizgi oluştu ilk 5 dakika da değil 1.gebeligimide 5 gün kala öğrenmiştim bugün az önce yine yaptım Clear Pink aldım bu sefer adetime 1 gün var ama hicbirsey çıkmadı bazen bir gölge görür gibi oluyorum ama psikolojik galiba diyorum sizce marka değiştirip tekrar mi test yapmalıyım yoksa direk kan mi vermeliyim.
İkili test bebe time bata 4 gün kala yapıldı diğeri ise Clear Pink az önce yaptım
İkili test bebe time bata 4 gün kala yapıldı diğeri ise Clear Pink az önce yaptım