• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lütfen yardımcı olur musunuz silik çizgiler!!!!

Kocmelek839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
74
18
3
26
Arkadaşlar merhaba 1.5 ay önce 3 aylık hamileyim düşük yaptım kürtaj olmadan kendi düştü doktor 1 ay bekle ve tekrar dene hemen gebe kalabilirsin dedi gayet iyiydim yumurtlama dönemleri hep denedik 1 kez adet oldum dusukten sonra bu ikinci adetim ama kendimde değişikler gördüm ilk başlarda mide bulantısı yaşadım hafif hafif ama sonra geçti bu aralar ise çok fazla idrara cikiyorum geceleri 2 defa falan kalkıyorum normalde hiç kalkmazdim karında şişkinlik duygu değişikliği çok fazla yaşıyorum belimde ve ara ara kasıklarımda ağrı ve batma oluyor şüphelenip adetime 3 ve dört gün kala iki tane test yaptım bebetime ikisinde de yarım saat içinde silik çizgi oluştu ilk 5 dakika da değil 1.gebeligimide 5 gün kala öğrenmiştim bugün az önce yine yaptım Clear Pink aldım bu sefer adetime 1 gün var ama hicbirsey çıkmadı bazen bir gölge görür gibi oluyorum ama psikolojik galiba diyorum sizce marka değiştirip tekrar mi test yapmalıyım yoksa direk kan mi vermeliyim.
İkili test bebe time bata 4 gün kala yapıldı diğeri ise Clear Pink az önce yaptım

Eklentiler

• Screenshot_20220109_150406.jpg
    Screenshot_20220109_150406.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 355
  • Screenshot_20220109_150513.jpg
    Screenshot_20220109_150513.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 361
Bende görmedim canım bence adetin geçmesini bekle sonra üzülme stres yapma adetin geçerse kan ver direk daha iyi olur şimdi stres yapma

Canım bende 3 aydır istiyorum yok kaç kez test yaptım insan çok üzülüyor artık adetimin geçmesini bekleyeceğim dedim insan sabredemiyor istiyor anlıyorum seni,inşallah hamilesindir ❤️
İnsallah canım rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin sağlıklı bir evlat kucagimiz boş kalmasin çok zor 😔❣️

Canım bende 3 aydır istiyorum yok kaç kez test yaptım insan çok üzülüyor artık adetimin geçmesini bekleyeceğim dedim insan sabredemiyor istiyor anlıyorum seni,inşallah hamilesindir ❤️
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı ondan 1 hafta sonra evde idrar testi yaptım ve negtaif çıktı gebelik yok gozkuyor ama başım dönüyor ve midem bulanıyor sebebi ne olabilir sence

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum 😔

Eklentiler

• 20220209_151213.jpg
    20220209_151213.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 199
Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum 😔
Canım bence bariz var ve çok yeni galiba anlattığım belirtiler ve adetin daha birgün geçmiş silik çıkması normal ben ilk gebeligimde bundan çok daha silik şekilde ogremistim kan testi ver bence

Canım bence bariz var ve çok yeni galiba anlattığım belirtiler ve adetin daha birgün geçmiş silik çıkması normal ben ilk gebeligimde bundan çok daha silik şekilde ogremistim kan testi ver bence
Gerçekten bariz mi yavas yavas belirdi zaten ilk defa boyle hayali cizgi gördüm hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum

5 dk sonra yavas yavas belirdi evet sağlık ocağında ertesi gün cikiyor sonuç yarin versem erkenmi olurki

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_072106.jpg
    IMG_20221204_072106.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 97
Back