İmzayi aticam bende katiplige basvurmak istiyorum. Lise kpss den mumkun mu acaba ??
81 puanim var 10 parmak bilmiyorum kursa falan mi gitmem lazim ya da ogrenebilir miyim?? Maaslari nasil , egitim falan goruluyor muTabi mümkün kaç puanınız var on parmak biliyor musunuz
81 puanim var 10 parmak bilmiyorum kursa falan mi gitmem lazim ya da ogrenebilir miyim?? Maaslari nasil , egitim falan goruluyor mu
Yani belgem olmalı değil mi atanabilmek icin peki biliyor musunuz bu puana atanmak mumkun mu ona gore kursa gideyim1800-1900 civarı maaşla başlıyorsunuz işe.
Eğitim süreci yok ikm gibi değil.
3 4 gibi kısa bir zaman dilimi var önünüzde on parmak kurslarına gitmelisiniz.
Atalımda değişen birşey olacağını sanmam
Mücadele ediyor olmanız iyi tabi de, yapılacak değişiklik bu dönemi kapsamaz. Inşallah amacınıza ulaşırsınız.sadece bu imzalar ile yeterli kalmayacak bakanlara sosyal paylaşım sitelerinden ulaşacağız haber kanallarına yazacağız
Mücadele ediyor olmanız iyi tabi de, yapılacak değişiklik bu dönemi kapsamaz. Inşallah amacınıza ulaşırsınız.
Hem esim adina,hem kendi adima attim. İse yarar umarim :)
Neymiş şu memurluk yahu haber kanallarına bakanlara kadar yazdırıyo
Bimere de yazın
puanların düşüp düşmemesi tamamen alım sayısına bağlı en son alımda istanbul 74 falandı galiba ama alım çok azdı
İmzamı attım Allah yardımcınız olsun
Kpss kalkacaktı hani bu baraj nerden geldi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?