• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımcı olun bizlere :(

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Kızlar çok büyük dertler içindeyim.
Bugün kpss açıklandı ve ben katip adayıyım ön lisans kpss sonucum 73.5 eski yönetmeliğe göre bu puan ile her adliyeye başvuru yapıp sıralamaya girebiliyordum fakat yeni yönetmelikle birlikte ilk önce bir kpss puan sıralaması yapılıyor en yüksek puandan en düşük puana ve alımın 20 katı kadar aday klavye sınavına girmeye hak kazanıyor. Bundan sonrasında aynı şekilde klavye mülakatına giriyorsun ondada sıralama var yine sıralamaya kalırsan sözlü mülakata kalıyorsun ondada başarılı olursan tebrikler artık katipsin.
Benim gibi bu işe emek vermiş bir sürü insan var bizim kpss puanımız düşük fakat hepimiz klavye de on parmakta çok iyiyiz. Ve katipliğin baş koşulu hızlı yazmak biz sıralamaya giremiyoruz bunun için bir imza kampanyası başlattık lütfen bize yardımcı olun yardımlarınızi esirgemeyin ne kadar çok imza toplarsak bizim için o kadar iyi olur :KK43:
,
Bu da imza kampanyamızın linki yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden..

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
81 puanim var 10 parmak bilmiyorum kursa falan mi gitmem lazim ya da ogrenebilir miyim?? Maaslari nasil , egitim falan goruluyor mu

1800-1900 civarı maaşla başlıyorsunuz işe.
Eğitim süreci yok ikm gibi değil.
3 4 gibi kısa bir zaman dilimi var önünüzde on parmak kurslarına gitmelisiniz.

1800-1900 civarı maaşla başlıyorsunuz işe.
Eğitim süreci yok ikm gibi değil.
3 4 gibi kısa bir zaman dilimi var önünüzde on parmak kurslarına gitmelisiniz.
Yani belgem olmalı değil mi atanabilmek icin peki biliyor musunuz bu puana atanmak mumkun mu ona gore kursa gideyim

tabi ki bu puanlar her adliyede sınava baş vuru yapabilirsin.
Birde bilgisayar sertifikası almalısın

ben de katip adayıyım puanım 75 geldi arkadaşım bu ne saçma iş ya hemen imzamı atıyorum inşallah işe yarar.

puanların düşüp düşmemesi tamamen alım sayısına bağlı en son alımda istanbul 74 falandı galiba ama alım çok azdı

İmzamı attım Allah yardımcınız olsun
Kpss kalkacaktı hani bu baraj nerden geldi :S

Neymiş şu memurluk yahu haber kanallarına bakanlara kadar yazdırıyo
Bimere de yazın

Yazacağız bimerede yazacağız adalet bakanlığına dilekçelerde gönderecegiz.

puanların düşüp düşmemesi tamamen alım sayısına bağlı en son alımda istanbul 74 falandı galiba ama alım çok azdı

Canım işte biz bu sıralama olmasın istiyoruz 70 alan herkes klavye mulakatına kalsın klavye mülakatında sıralama olsun istiyoruz.

İmzamı attım Allah yardımcınız olsun
Kpss kalkacaktı hani bu baraj nerden geldi :S

Önümüze taş koyuyorlar işte :(

ama işte bu seferde çoğu 70 alan kişi bir yolunu bulup öne geçiyor en azından bu şekilde puanda haksızlık olmuyor
benim 70 alayım torpilin babası var diyen çok yakınım var
gerçi öyle de böyle de yapıyorlar ya bir şekilde

Back