• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımcı olun beta değerleriiimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fegaaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fegaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
222
95
98
28
Kızlar merhaba. Son adet tarihim 15 Aralık

8 Ocakta beta hcg 15,36
10 Ocak 36,72
15 Ocak 69,96

6 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zaman değerlerim düşüp tekrar yükselmişti Buda mı kimyasal gebelik lütfen başına gelen varsa açıklasın moralim çok bozuk bu arada reglim 1 gün geçti pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum

8 Ocakta beta hcg 15,36
10 Ocak 36,72
15 Ocak 69,96

6 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim o zaman değerlerim düşüp tekrar yükselmişti Buda mı kimyasal gebelik lütfen başına gelen varsa açıklasın moralim çok bozuk bu arada reglim 1 gün geçti pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum
Üzmek istemem ama 15 ocakta 200 lü değerlerde çıkması gerektirdi ama belli de olmaz pazartesi verdiğinde yükselmiş olur inşallah

Son değer beklenen kadar yükselmemiş ya :/ tekte beşe kan ver ne olacak inşallah sağlıklı ilerler ama sanırım sağlıklı değil

Her gebeliğin her kadının beta değeri farklı olur. Daha adetin bir gün geçmiş bence olumlu düşün...

En son ölçümdeki değer düşük balım, aradan 5 gün geçmiş, 200’lerde bir değer olması gerekirdi.
Çok üzgünüm

8 Ocakta beta hcg 15,36
10 Ocak 36,72
15 Ocak 69,96

Maşallah ne kadar erken fark etmişsiniz. Umarım bir kaç gün sonra daha da yükselir. Yeni olduğu için böyledir belki. Artış düşük.

Back