- 15 Şubat 2014
- 229
- 101
- 123
- 34
- Konu Sahibi mona_roza20
Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesef bhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var.