• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım!!!!!!!!!!

semonis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
20
0
36
Tokat
Arkadaşlar geçen hafta doktora gittim bana iki kese gördüğüünü böyle durumlarda ikiz gebelik yaşandığını söyledi inanmadık su içtirip idrara sıkıştırıp tekrar baktı ve %99 ikiz dedi tek yumurta mı çift yumurta mı ben sormadım dr da hiç bişey demedi mayısın sonunda gel dedi böyle bir durumda beni niye 1 ay daha bekletiyo anlamadım bulantılar başladı benim hesaba göre 5 doktora göre 6 haftayı geçiyor sonra biri gelişmeyebilir olmayabilir şüpheli falan filan dedi bu ne şimdi ikiz mi değil mi Allah hayırlısını versin Rabbim ama zor ya benim bir çocuğum var zaten Allah can sağlığı versin inşallah.Ben 1 ay nasıl bekliycem başka dr mı gitsem hiç bişey demeden o ne diycek bakalım kızlar napim yardım edin 15 gün sonra sınavlarım var bulantılarım var nasıl çalışcam of of...

bence bir kere daha doktora git 7 haftalık olunca cnm kalp atısları için bir ay cok uzun bir süre
bende ikiz bebek bekliyorumm keseler göründükten sonra 2 hafta sonra doktor kontrole cagırdı kalp atıslarını duyduk
bence gitmelisin allah korusun düşük riski falan olur ilaç verir ben ilaç kullanıyorum risk olmamasına ragmenn
ilk bebeğimi doktor yüzünden kaybettim cnm ben sakın ihmal etme
bu arada tebrik ederimm allah kucagına almayı nasip etsin

ilk önce hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıklı sıhhtatli kucagına alırsın bebişlerini canım bende başka dr. görün derim 1 ay çok uzun bir süre kalp atışlarını dinleyeceksiniz olaki ters birşey oldu şimdiden önlemini almış olursun bir dr. takılı kalma bence Allahım herşeyin hayırlısını versin canımm

Back