kizlar lutfen yardim..

Tugbisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
29
0
86
Ankara
Merhaba,

Ben su an 7 haftalik hamileyim ve makyaj yapan birisiyim. Fondotensiz duramam, ve rimelimi surmedende yapamam. Makyajin cocuga zararli oldugunu duydum ve kafayi yemek uzereyim, dogal bi fondoten aldim bugun, baktim icindekilere, yinede zararli olan maddeler var. Kizlar aranizda hamile kalip makyaj yapan kesin vardir, gercekten bebege zararli mi bunlar? Lutfen bana yardi edin, kafamin icinde sorular donup duruyor :1no2:

yardimlariniz bekliyorum

Tugbisss

neden fondotensiz duramıyorsun cilt problemin mi var bence o tarz ürünler cildi havasız bırakır hamilelil ara vermen için süper bence bu arada onlar zararlı en azından sık yapma her gün yapma ve bebeğim için herşeye değer diyorum ne yapayım bende az makyaj yapıyorum her şey onun için

ben duymadım böyle bişey canım fondoten değil ama kapatıcı rumel kalem ve ruju dışarı çıkmadan mutlaka sürerşm ilk defa senden duydum canım.

galiba makyaj yapmaya alismisim, o yuzdenn.. ama bebegim yeterki saglikli eli ayagi duzgun olsun, makyajin ne onemi va oyle degil mi kizlar.. Yaparsam da azaltmaya calisacagim. Sagolun cvplar icin

ne tavsiye ederziniz nasil makyaj yapayim? mesela sadece pudra mi kullanayim yuzume, rimmelden bi zarar gelmez herhalde, sadece fondotenden?

cnm ben hamileyken sadece göz makyajı ve allık kullandım oda çok hafif rujududa yediğim için kullanmadım bencede fondotenden uzak dur ama göz makyajının bi zararı olduğunu duymadım sonuçta bi cna taşıyosun hele o bi doğsun makyaj yapmaya vaktin bile olmıcak kimi zaman o yüzden kendini alıştır o doğunca amann makyajın ne önemş var yavrum sağ olsun dersin allahım başka dert vermesin

Canım ben de 13 haftalık hamileyim. opuyorumnanaktan
Okula giderken muhakkak makyaj yapıyorum.Fondöten, pudra, allık, rimel, far, ruj... her şey yani.
Evdeyken ve de hafta sonu kesinlikle bir şey sürmüyorum.
Makyajın hamilelikte tehlikeli olduğunu hiçbir yerde okumadım.:umursamaz:
Sanırım alışkanlık bizimkisi... Makyaj yapmadan kendimi çok hasta ve kötü hissediyorum sempatiksalakcinni

Makyaj önemli bir konu hele de çalışıyorsanız. ınsanın kendine bakması güzel şey. Ben şuana kadar hiçbir zararını duymadım. Dışarı çıkarken azda olsa yaparım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…