Kızlar lütfen yardım

brvnnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
210
33
25
Selam kızlar, ben vajinismustum tedaviyle atlattım çok şükür 2 haftadır ilişkiye giriyorum ama bu birkaç günde nedense idrarımı yaparken yanmam oluyo tuvaletten çıkıp tekrardan üst üste neredeyse 5 kere giriyorum hep bi damla kaldığını hissediyorum rahat olamıyorum hiçbir şekilde ve her idrarı yaparken yanıyor içi sebebi nedir bunun sizce lütfen bildiklerinizi paylaşır mısınız. Bu arada bi sorum daha dün boğaz şişliğimle uyandım ve hastayım ben üşütme olduğunu düşünüyorum, iki gün sonra regl olucam ama olmamam lazım yani benim her ay düzenli olur tam tahmini be zamansa o zaman oluyorum en fazla bir gün gecikiyor falan az önce tuvalete çıkmamla çok hafif kanamam olduğunu gördüm sizce başka bişeylerden şüphelenmeli miyim?

İdrar yolu enfeksiyonunuz olmuş

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz ben anlattıklarınızdan bunu anladım bir tahlil yaptırın çünkü yakın zamanda defalarca enfeksiyon geçirdim ve belirtiler bu yönde şuanda mesela rahatsızım sürekli tuvalete çıkma isteğim oluyor ama çok gelmiyor çok sıkışmış gibi hissediyorum sağlık ocağına gidip detaylı bi tahlil verin enfeksiyondan şüphelendiğiniz belirtin yanma vs genelde onun belirtisi

İdrar yolu enfeksiyonu adet gecikmesine sebep olur mu

İdrar yolu enfeksiyonu çok kötü bişey bi peki? Yani bu durumda evde yapabiliceğim birşey yok mu. Hamile kalma riskleri çıkmaz karşıma inşallah dimi

İdrar yolu enfeksiyonu çok kötü bişey bi peki? Yani bu durumda evde yapabiliceğim birşey yok mu. Hamile kalma riskleri çıkmaz karşıma inşallah dimi
Çıkmaz merak etme yeni ilişki yaşıyormuşsun balayı sistiti gibi bişey oluyor ilişkiden sonra ne yazık ki kadınlar sürekli oluyor ben evlendiğimden beri 2 3 ayda bir yaşıyorum neredeyse doktor tek kullanımlık bir ilaç veriyor baya geçiyor antibiyotik korkma ve alış yıkama alt tarafını çamaşırlarını yüksek derece ayrı yıka vajinanın içini yıkama yapma doğal olarak temizlenecek o kendi haline bırak bana doktor her zaman bunları söyler.. geçmiş olsun korkmana gerek yok

Tedavisi olan bir şey çok kötü bir şey değil endişelenmeyin evde yapılacaklar pamuklu iç çamaşırı kullanmak sürekli temiz tutmak kurulamak bol c vitamini tüketmek bol su içmek tabi bununla birlikte ilerlemişse tedavi olmak kendi kendine geçemeyebilir benim gebelikte üçüncü oluşum diğerlerinde ilaç verdi geçti derken yine tekrarladı artık bugün antibiyotik basladı mecburen hamile kalmaya engel olmaz tedavi olursanız benim gebelikle öğrendim mesela çok oluyormus gebelikte enfeksiyon

Çünkü idrar yolu enfeksiyonundan kanama yaşadınız sürekli çıkıyorsunuz ama idrar hissi gitmiyor zorluyorsunuz ve afedersiniz kan işiyorsunuz
Mutlaka doktora gidin
Ama korunmadıysanız hamilelik şüphesi olduğunu belirtin ona göre ilaç versin çünkü antibiyotik verecek
Sık ilişkiye girmek sistit yapar idrar yolu enfeksiyonu yapar
Ben çok yaşadım tecrübeliyim
Doktorsuz geçmez.
Ne tecrübe ama

Canım ilk ilişki sonrası erkekten dolayı oluyor doktora git ilaç verir sonra alışırsın zaten olmaz

Tamam kızlarr çoook teşekkür ederim gittim doktora antibiyotik verdi tekrardan sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…