• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kızlar lütfen yardım maşa hakkıda

kokos_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
436
0
0
Muğla
Kızlar birazdan maşa almak istiyorum ama kaç mm olmasına karar veremedim 19 mu yoksa25 mi?
birde resimlerdeki saçlarda hangi maşa kullanılmıştır kaç mm bileniniz varmı teşşekür ederim

11073940447863445253.jpg

00168182515718717714.jpg

25 mm alman daha uygun olur 19 cok ınce hem 25 mm olan maşalar sonrasında su dalgası gıbı oluyor bende pişman olup sonradan 25 mm maşa aldım.keşke 19 mm lık almasaydım dıyorum şimdi

19 mm alıpta benım gıbı pişmam olmanı ıstemem 33 mm de alma oda cok cok kalın oldugu ıcın buklelerın hemen düşer ve bozulur 25 mm cok uygun

saçalrım kıvırcıktı boyadan dalgaya döndü canım:)
evet o markayı almayı planlıyorum peki koruyucu yada sabitleyici oalrak ne kullanıosun tatlım?

sabitleyiciye gerek duymuyorum saçlarım pırasa gıbı olsaydı buklelerın düşme ihtimaline karşı kullanabılırdım ama saçlarım dalgalı oldugu ıcın gerek duymuyorum 3 gun boyunca zaten sabit duruyorlar

buğün 19 mm aldık çok begendim canım tam istedigim gbii oldu bidakine 25 mm alırım ama 19 tan çok memnun kaldım iyki almışım:)

cnm 19 ince olabilir oda haliyle bi düğün havası veriyor bazen saça 25 daha ii su dalgası görüntüsü hemde doğal bi görüntü

Back