saçlarım kumraldı sarı gibi açılmıştı boyatalı bir kaç gün oldu çok uğraşmıştım kuaföre gittiğimde bakır ve sarı arası bir renk istediğimi söyledim ve bakır kahveye boyadı saçımı şuan hiç memnun değilim lütfen yardım edin dipleri koyu kızıl üstü bakır parlıyor güneşte ve uçları kumral gibi rengarenk oldu saçım rengi nasıl açabilirim ve tek bir ton yakalayabilirim yada komple saçıma bakıra mı boyamalıyım diplerden endişeliyim lütfen bana bir öneride bulunun..
benimde röfleliydi üstüne açık kumral yaptırdım. dün denize gittim bildiğin bakırımsı oldu.
arkadaşımda altın sarısı istedi onunda bakır gibi şu an.
acaba aynı kuaföremi gidiyoruz yada kuaförler durup durup bakırmı yapıyor anlayabilmiş değilim. 2 hafta dinlendirip yeniden boyatacağım maalesef ben. sende dinlendir istersen 1-2 hafta. topuz falan yap idare et bi şekilde yanmasın yıpranmasın en azından.
Çok açık renk atamazsın bu saça. Dipler yine sırıtır çünkü. O dipteki renkleri kapatman için koyu bi renge boyaman gerek. Şimdilik şuna boya. (güzel de bi renk) Sonra istersen açarsın.
Bakır tabiki de bu saça tutar fakar diplerde sıkıntı var işte. Bakır açık bi renk oldğunu için bi müddet sonra güneşte falan diplerinde yine o renk sırıtabilir. Bu yüzden ilk etapta kahve tonlarına boyaman gerek o diplerden kurtulmak için.