Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbirinde yumurtlama yok yapmaya devam etmelisin . Adetten 1-2 gün sonra başla her gün aynı saatte yap ikinci çizgininde birincisi gibi kopkoyu gözükmesi lazımMerhaba kızlar hamile kalamiyorum ovulasyon testi yapıyorum ama hiç bilgim yok yardımcı olun lütfen çok istiyorum Eki Görüntüle 3699761
Teşekkür ederim öyle yapicamHiçbirinde yumurtlama yok yapmaya devam etmelisin . Adetten 1-2 gün sonra başla her gün aynı saatte yap ikinci çizgininde birincisi gibi kopkoyu gözükmesi lazım
İnovita ovalasyon testleri baya iyi bence onu alınMerhaba kızlar hamile kalamiyorum ovulasyon testi yapıyorum ama hiç bilgim yok yardımcı olun lütfen çok istiyorum Eki Görüntüle 3699761
Canım ismimi değiştirdim ben yurtdışında yaşadığım için bu en iyi ovulasyon testiİnovita ovalasyon testleri baya iyi bence onu alın
Tşk ederim diğer ay bekleyeceğim o zaman yine atarımCanım görseldekilerin hiç biri pik değil
olur canımmTşk ederim diğer ay bekleyeceğim o zaman yine atarım![]()
Tşk ederim canım geçtiğim adet dönemi yaptım bırakdım 12 günüm var bekliyorm o zaman atarımcanım merhaba pik koyu gördüğün günden sonraki gün tekrardan silikleşecek o 2 günüde değerlendir
hayırlı haberlerini alırız inşalla
İnşallahh canım çok istiyorumhayırlı haberlerini alırız inşallah![]()
Clear bluenin iyi canım onu al bende onu kullanmaya basladimCanım ismimi değiştirdim ben yurtdışında yaşadığım için bu en iyi ovulasyon testi![]()
Aynn canım onu kullanıyorum suanlık 10 günüm kaldı bekliyorum bakalm kaç gün sonra yapmam lazım yada tam bilmiyorum yeni başladımClear bluenin iyi canım onu al bende onu kullanmaya basladim
Aynn canım onu kullanıyorum suanlık 10 günüm kaldı bekliyorum bakalm kaç gün sonra yapmam lazım yada tam bilmiyorum yeni başladım
Akinti takibi yap genellikle yumurtlama adetin dahil 14.gunde oluyor mesela adet ayın 2.sinde ayın 16 si gibi yumurtlama oluyorAynn canım onu kullanıyorum suanlık 10 günüm kaldı bekliyorum bakalm kaç gün sonra yapmam lazım yada tam bilmiyorum yeni başladım
Tamam canım teşekkür ederim atarım yapıncaAkinti takibi yap genellikle yumurtlama adetin dahil 14.gunde oluyor mesela adet ayın 2.sinde ayın 16 si gibi yumurtlama oluyor