• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fatmaklc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Merhaba kızlar hamile kalamiyorum ovulasyon testi yapıyorum ama hiç bilgim yok yardımcı olun lütfen çok istiyorum
IMG_2413.webp

Eklentiler

• IMG_2415.webp
    IMG_2415.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kızlar hamile kalamiyorum ovulasyon testi yapıyorum ama hiç bilgim yok yardımcı olun lütfen çok istiyorum Eki Görüntüle 3699761
Hiçbirinde yumurtlama yok yapmaya devam etmelisin . Adetten 1-2 gün sonra başla her gün aynı saatte yap ikinci çizgininde birincisi gibi kopkoyu gözükmesi lazım

Hiçbirinde yumurtlama yok yapmaya devam etmelisin . Adetten 1-2 gün sonra başla her gün aynı saatte yap ikinci çizgininde birincisi gibi kopkoyu gözükmesi lazım
Teşekkür ederim öyle yapicam😊

canım merhaba pik koyu gördüğün günden sonraki gün tekrardan silikleşecek o 2 günüde değerlendir

canım merhaba pik koyu gördüğün günden sonraki gün tekrardan silikleşecek o 2 günüde değerlendir
Tşk ederim canım geçtiğim adet dönemi yaptım bırakdım 12 günüm var bekliyorm o zaman atarım😊

Clear bluenin iyi canım onu al bende onu kullanmaya basladim
Aynn canım onu kullanıyorum suanlık 10 günüm kaldı bekliyorum bakalm kaç gün sonra yapmam lazım yada tam bilmiyorum yeni başladım

Aynn canım onu kullanıyorum suanlık 10 günüm kaldı bekliyorum bakalm kaç gün sonra yapmam lazım yada tam bilmiyorum yeni başladım
Akinti takibi yap genellikle yumurtlama adetin dahil 14.gunde oluyor mesela adet ayın 2.sinde ayın 16 si gibi yumurtlama oluyor

Back
X