Kızlar lütfen yardım edin

Gercekten çok ilginç değil mi? Peki sizin hic kesilmedi mi kanama
14 gün boyunca kesilmedi devam etti ilk iki gün kahverengi ve pıhtılı başladı sonradan kırmızıya döndü 10 gün öyle devam etti son 4 günde leke tarzında devam etti bir an hiç bitmeyecek sanmıştım doktorum dedi ama negatiften sonra biraz yoğun geçebilir korkma diye

Evet bende okudum burda. Herkesin degişik oluyor sanırım. Progesteron igneyi aksam kullaniyordum, sabahta yap dedi. Kesildi şuan cok az lekelenme geliyor silince. Yarın belli olcak herşey
İnşallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur yarın güzel müjdeli haberler alırsınız umarım Amin Ecmain

Bende öyle oldum adet günümde adet oldum tabi diğer adetlerime göre daha uzun ve daha pıhtılı yoğun geçti ve 14 gün sürmüştü
Ya demek ki olabiliyormuş Peki bu neden olmuş doktorunuz bir şey söylemiş miydi? Bu benim 3. transferim öncekiler de negatifti ama hiç böyle olmadı. Art arda transferler, ilaçlar, histeroskopi acaba vücuduma zarar mı verdi diye korkuyorum. Adetlerim düzenli değil o yüzden adet günüm müydü değil miydi onu da bilmiyorum.

İnşallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunmuştur yarın güzel müjdeli haberler alırsınız umarım Amin Ecmain
Canım benim inan icimde hiçbir şey yok tamamen hissizim. Allahım size, bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin. Benim 6.günün aksamında oldu leke. 7.gunü pembe oldu. 9.gün dün yani gece yarisi adet agrisi silince kanama. Sabah kahverengi. Cok merak ediyorum.

Bazı kişiler de gebelik oluşmadığı durumda adet gününde adetler gelebiliyormuş birde benim doktorum doğal gebelik yaptı onun içinde adet olmuş olabilirim sadece Progesteron fitil kullanıyordum gebelik oluşsada üç aylık olana kadar devam edecektim sizin şu an negatif mi oldu bazıları ilaçları bıraktıktan 3 yada 4 gün sonrada olabiliyor sıkıntı etmeyin

Amin inşallah lütfen umutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmez dilerim yarın güzel haberler alırsınız inşallah bol bol dinlenin uzanın ağır işler yapmayın siz yine de tedbiri elden bırakmayın sonuç alana kadar

Anladım. Benim şuan transferimin 8. günü ama 6. gün kanamam başladı ve adet oldum. 6. gün test vermiştim negatifti yarın tekrar vereceğim ama sırf doktor istedi diye yani yoksa çoktan adet oldum hala da devam ediyor kanamam hem de baya ağrılı oluyor Ben de progesteronun her türlüsünü, fitilini iğnesini hapını kullandım ama yine de adet oldum yani.

Kan sulandırıcı kullanıyorsunuz dur muhtemelen ve buna bağlı olarak yerleşme kanaması uzun sürebilir. Kahverengi veya pembeyse korkmayın. Tüp bebek konusunda bende çok bilgili sayılmam yeni çıktığım bir yol ve infertilite bilgi alanimda değil tecrubemde yok ancak sağlıkçı olarak direkt aklıma kan sulandırıcı geldi. Kanama siddetliyse acilen hastaneye başvurun hafifse ilaçları kesmeden doktoru bilgilendirin.

Ne diyeceğimi bilemedim dilerim bir mucize olsun inşallah peki kaçıncı tüp bebeğiniz di

Evet oksapar ve ecoprin kullaniyordum. Doktor onları kullanma dedi. Pembe leke kahverengi leke acik kirmizi somra yine kahverengi. Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…