Kanama şeklinde mi leke mi hemen doktorunuzla haberleşinKızlar trasnferin 8.günü adet olan var mi?? Ben sanırım adet oluyorum, ilac kullanirken test gününden önce adet olmak mümkün mü?
Lekeydi kanamaya döndü gibiKanama şeklinde mi leke mi hemen doktorunuzla haberleşin
Evet mümkünKızlar trasnferin 8.günü adet olan var mi?? Ben sanırım adet oluyorum, ilac kullanirken test gününden önce adet olmak mümkün mü?
Canım cok saol cevabin icin. Benim 7. günü pembe leke ile başladı. Sonra kahveye döndü kesildi. Gece yarisi bir karın agrisi, sonra bir miktar kan, yine kahverengiye döndü. Ped taktim adet oldum deyip. Doktor yerlesme kanaması olabilir dedi. Progesteron igneyi 2 ye cikardi. Bir de duphaston kullan dedi yarin test günum.Sizi korkutmak istemem ama burada herkes ilaç kullanırken asla adet olunmayacağını yazıyor ama öyle değilmiş ben de acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum. Bir sürü ilaç kullanmama rağmen test günüm gelmeden adet oldum hem de daha çok yeni. Lekelenmelerim zaten oluyordu ama transferin 6. günü akşamı kana döndü. Hemen test verdim ama negatif olduğu için doktor bir şey yapmadı. Şuan 8. gündeyim hala devam ediyor bildiğin adet oldum yani. Eğer lekelenme gibiyse çok endişelenecek bir durum değildir. Ama bildiğiniz adet kanı gibiyse hemen doktorunuza ulaşın. İnşallah kanamanız durur, devam etmez.
Rica ederim canım inşallah yerleşme kanamasıdır seninki. Eğer gittikçe artan bir kanama değilse o zaman yerleşme kanaması olabilir. Adet kanamasıysa ne duphaston ne iğne durduramıyor malesef bende öyle oldu.Canım cok saol cevabin icin. Benim 7. günü pembe leke ile başladı. Sonra kahveye döndü kesildi. Gece yarisi bir karın agrisi, sonra bir miktar kan, yine kahverengiye döndü. Ped taktim adet oldum deyip. Doktor yerlesme kanaması olabilir dedi. Progesteron igneyi 2 ye cikardi. Bir de duphaston kullan dedi yarin test günum.
Yarın test gününüzse idrarda gebelik testinde çıkar bakmadınız mıCanım cok saol cevabin icin. Benim 7. günü pembe leke ile başladı. Sonra kahveye döndü kesildi. Gece yarisi bir karın agrisi, sonra bir miktar kan, yine kahverengiye döndü. Ped taktim adet oldum deyip. Doktor yerlesme kanaması olabilir dedi. Progesteron igneyi 2 ye cikardi. Bir de duphaston kullan dedi yarin test günum
5.gün embriyosuysa idrarda erken gebelik testinde çıkıyor 8.gün çıkmıyorsa üzülerek adettirLekeydi kanamaya döndü gibi
Test hic yok evde. Inanın sonucu ögrenmeye korkuyorum. 5.gün çift.embriyo5.gün embriyosuysa idrarda erken gebelik testinde çıkıyor 8.gün çıkmıyorsa üzülerek adettir
Yok bakmadım. Korkuyorum çünkü. Evde testte yok. Test gününden önce almak istemedim.Yarın test gününüzse idrarda gebelik testinde çıkar bakmadınız mı
Canım kanama olarak değil. Gece geldi bitti. Koyu kahveydi şuan ceviz rengine döndü. Duphaston icemem migrenim var.asiri tetikliyor.Rica ederim canım inşallah yerleşme kanamseninki. Eğer gittikçe artan bir kanama değilse o zaman yerleşme kanaması olabilir. Adet kanamasıysa ne duphaston ne iğne durduramıyor malesef bende öyle oldu.
Çift embriyoysa kesin çıkar bence size yakın bir eczaneden alın aklınızda kalmasınTest hic yok evde. Inanın sonucu ögrenmeye korkuyorum. 5.gün çift.embriyo
İnşallah adet değildir umarım yerleşme kanaması olsun aminKızlar trasnferin 8.günü adet olan var mi?? Ben sanırım adet oluyorum, ilac kullanirken test gününden önce adet olmak mümkün mü?
Bende öyle oldum adet günümde adet oldum tabi diğer adetlerime göre daha uzun ve daha pıhtılı yoğun geçti ve 14 gün sürmüştüSizi korkutmak istemem ama burada herkes ilaç kullanırken asla adet olunmayacağını yazıyor ama öyle değilmiş ben de acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum. Bir sürü ilaç kullanmama rağmen test günüm gelmeden adet oldum hem de daha çok yeni. Lekelenmelerim zaten oluyordu ama transferin 6. günü akşamı kana döndü. Hemen test verdim ama negatif olduğu için doktor bir şey yapmadı. Şuan 8. gündeyim hala devam ediyor bildiğin adet oldum yani. Eğer lekelenme gibiyse çok endişelenecek bir durum değildir. Ama bildiğiniz adet kanı gibiyse hemen doktorunuza ulaşın. İnşallah kanamanız durur, devam etmez.
Çift embriyoysa kesin çıkar bence size yakın bir eczaneden alın aklınızda kalmasın
Evet doktorumda oyle dedi canım.İnşallah adet değildir umarım yerleşme kanaması olsun aminbenim üçüncü tüp bebeğimde tam kan testime birgün kala kahverengi kan gelmeye başladı orada anladım tutunmadıgını yine de kan vermeye gittim tabi ki negatifti yani herkesin vücudu farklı gösteriyor ilaçlara rağmen adet olan da oluyor benim gibi
Bende pcos var o yuzden günü belli olmuyor.Kanamaysa eğer doktoruna yaz beklenen regl günün ne zamandı
Doktor boyle birşey çok çok nadir oluyor dedi. Yarin görcez artikEvet mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?