• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım edin

Yumak88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
1.594
800
43
32
Kızlar trasnferin 8.günü adet olan var mi?? Ben sanırım adet oluyorum, ilac kullanirken test gününden önce adet olmak mümkün mü?

Sizi korkutmak istemem ama burada herkes ilaç kullanırken asla adet olunmayacağını yazıyor ama öyle değilmiş ben de acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum. Bir sürü ilaç kullanmama rağmen test günüm gelmeden adet oldum hem de daha çok yeni. Lekelenmelerim zaten oluyordu ama transferin 6. günü akşamı kana döndü. Hemen test verdim ama negatif olduğu için doktor bir şey yapmadı. Şuan 8. gündeyim hala devam ediyor bildiğin adet oldum yani. Eğer lekelenme gibiyse çok endişelenecek bir durum değildir. Ama bildiğiniz adet kanı gibiyse hemen doktorunuza ulaşın. İnşallah kanamanız durur, devam etmez.

Sizi korkutmak istemem ama burada herkes ilaç kullanırken asla adet olunmayacağını yazıyor ama öyle değilmiş ben de acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum. Bir sürü ilaç kullanmama rağmen test günüm gelmeden adet oldum hem de daha çok yeni. Lekelenmelerim zaten oluyordu ama transferin 6. günü akşamı kana döndü. Hemen test verdim ama negatif olduğu için doktor bir şey yapmadı. Şuan 8. gündeyim hala devam ediyor bildiğin adet oldum yani. Eğer lekelenme gibiyse çok endişelenecek bir durum değildir. Ama bildiğiniz adet kanı gibiyse hemen doktorunuza ulaşın. İnşallah kanamanız durur, devam etmez.
Canım cok saol cevabin icin. Benim 7. günü pembe leke ile başladı. Sonra kahveye döndü kesildi. Gece yarisi bir karın agrisi, sonra bir miktar kan, yine kahverengiye döndü. Ped taktim adet oldum deyip. Doktor yerlesme kanaması olabilir dedi. Progesteron igneyi 2 ye cikardi. Bir de duphaston kullan dedi yarin test günum.

Canım cok saol cevabin icin. Benim 7. günü pembe leke ile başladı. Sonra kahveye döndü kesildi. Gece yarisi bir karın agrisi, sonra bir miktar kan, yine kahverengiye döndü. Ped taktim adet oldum deyip. Doktor yerlesme kanaması olabilir dedi. Progesteron igneyi 2 ye cikardi. Bir de duphaston kullan dedi yarin test günum.
Rica ederim canım inşallah yerleşme kanamasıdır seninki. Eğer gittikçe artan bir kanama değilse o zaman yerleşme kanaması olabilir. Adet kanamasıysa ne duphaston ne iğne durduramıyor malesef bende öyle oldu.

Canım cok saol cevabin icin. Benim 7. günü pembe leke ile başladı. Sonra kahveye döndü kesildi. Gece yarisi bir karın agrisi, sonra bir miktar kan, yine kahverengiye döndü. Ped taktim adet oldum deyip. Doktor yerlesme kanaması olabilir dedi. Progesteron igneyi 2 ye cikardi. Bir de duphaston kullan dedi yarin test günum
Yarın test gününüzse idrarda gebelik testinde çıkar bakmadınız mı

Rica ederim canım inşallah yerleşme kanamseninki. Eğer gittikçe artan bir kanama değilse o zaman yerleşme kanaması olabilir. Adet kanamasıysa ne duphaston ne iğne durduramıyor malesef bende öyle oldu.
Canım kanama olarak değil. Gece geldi bitti. Koyu kahveydi şuan ceviz rengine döndü. Duphaston icemem migrenim var.asiri tetikliyor.

Back