• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİZLAR LUTFEN YARDİM EDİN KAFAYİ YİCEM 21+5 haftayim

sunay12112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
44
8
1
32
Bugun sehir hastanesinde detayli usg girdim 10 dakika fwlan surdu fakat hic bir sey anlamadim bana hic bir sey demedi bebek cok hareketliymis basini arkaya atmis goremiyorum dedi ve birsuru teshis koymus burun kisaligi kalbinde delik agiz yarikligi daha oncede kendi doktorum hatta gecen hafta bakmisti usg de renkli sekilde kafa yapisi cok guzel vs dedi bir problem yok dedi kendi ozeldeki doktorum radyoloji uzmani degil perinatolog bakmasi gerekiyor onlarin alani degil bu dedi yorum yaparsaniz cok sevinirim lutfen

Eklentiler

• 1000067565.jpg
    1000067565.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 34
Bugun sehir hastanesinde detayli usg girdim 10 dakika fwlan surdu fakat hic bir sey anlamadim bana hic bir sey demedi bebek cok hareketliymis basini arkaya atmis goremiyorum dedi ve birsuru teshis koymus burun kisaligi kalbinde delik agiz yarikligi daha oncede kendi doktorum hatta gecen hafta bakmisti usg de renkli sekilde kafa yapisi cok guzel vs dedi bir problem yok dedi kendi ozeldeki doktorum radyoloji uzmani degil perinatolog bakmasi gerekiyor onlarin alani degil bu dedi yorum yaparsaniz cok sevinirim lutfen
20. Hafta ayrıntılı ultrasonu mutlaka bir perinatolog yapmalıdır, muayene 40 45 dk civarı sürüyor öyle 10 dakikalık iş hiç değil. İyi bir perinatoloğa görünmeden canınızı sıkmayın derim.

Şaştim kaldim dogru durust bakamadi kafasini goremiyorum dedi cok harwketli dedi bugjn gelenlerin cogunun kafasini goremedim dedi madem bakamadin neden boyle teshisler koyuyorlar ben anlamadim doktorumu dinleneyip devlete gittim sekreteri aradi radyoloji uzmani bakamaz dedi

Haftanın ilerlemeden iyi bir periantoliga gidin radyoloji uzmanı değil 10 dk da neye bakmış öyle detaylı ultrasonda parmaklarindaki kemilerine bile bakıyorlar 45 dk sürüyor neredeyse

perinatologa gidin. ben 23.haftada gitmistim. ilk muayene 10-15 dk sürdü, sadece kafası kalbi göründü. sırtı dönüktü. tekrar bir seyler yiyip gel dedi. yarım saat sonra tekrar gittim bu defa 30-40 dk baktı. tek tek parmaklarını bile saydı bize.

radyoloji uzmanı, perinatolog kadar kapsamlı ve detaylı bakamaz bence. ki doktorunuz da rapora gğvenmeyip usgyi tekrarlamanızı istemis.

Zaten bu rapor eksik ,Neredeyse birşeye bakmamış.Zaten teşhiste yok ortada.10 dk da olacak iş değil hiç canını sıkma.Perinatoloji değerlendirmeli.Zaten randevu almışsın.

Söylediğin teşhisler burda yazmıyor ki 10 dkda detaylı ultrason mu olur radyoloji uzmanı ne anlar detaylı ultrasondan. Perinatoloğa gitmen lazım.

Back