Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabın için doktor ine için 18 olması lazım dedi sence 3 tane oluşması iyimiGünde 1 buçuk 2 cm büyüdüğünü farzedersek, evet olasılık var.
Teşekkür ederim canım yorumun için sence 3 tane oluşması iyi biseymi bu konu hakkında çok bilgim yok16-17 mm arasi olmustur
Tabii iyi hemde cok iyi mutlaka birisi doktorun istedigine ulasirTeşekkür ederim canım yorumun için sence 3 tane oluşması iyi biseymi bu konu hakkında çok bilgim yok
Çok istiyorum Rabbim biliyorya inşallah birisi tutarTabii iyi hemde cok iyi mutlaka birisi doktorun istedigine ulasir
18 mm asagisi tutma orani dusuk oluyor kendimden biliyorum
Rabbim kalbinin duasini versin insallah canim benimÇok istiyorum Rabbim biliyorya inşallah birisi tutardoktor böyle durumlarda çoğul gebelikler oluştuğu için ben tek yumurta bekliyordum dedi ama Allah biliyorya içimde kini ben üç tane üç umut diye düşündüm
![]()
Aminn canım Allah razı olsun inşallah güzel haber alırım inşallah büyümüştürRabbim kalbinin duasini versin insallah canim benim
Yarin hayirli haberle gel insallah![]()
bilmiyorum iyi mi ama şunu biliyorum 18-20 mm den snra çatlıyorTeşekkür ederim cevabın için doktor ine için 18 olması lazım dedi sence 3 tane oluşması iyimi![]()
Evet doktorda öyle söyledi pazartesi 18 olması lazım ine vermem için Perşembe tekrar gel dedi inşallah büyümüştürbilmiyorum iyi mi ama şunu biliyorum 18-20 mm den snra çatlıyor
bilmiyorum iyi mi ama şunu biliyorum 18-20 mm den snra çatlıyor
Büyümüştür ya stres yapmaEvet doktorda öyle söyledi pazartesi 18 olması lazım ine vermem için Perşembe tekrar gel dedi inşallah büyümüştür![]()
Sendemi çatlatma inesi oldun bu ay canımBüyümüştür ya stres yapma
Ben de cumaya randevu alıyorum şimdi. Cuma kan vercem inş vardır
Yok benim kendi çatladı değerlendirdik nerdeyse her günüSendemi çatlatma inesi oldun bu ay canım
İnşallah Rabbim nasip etmiştir. CanimYok benim kendi çatladı değerlendirdik nerdeyse her günü
Hafif akıntım var ama ben yarın gidicem hastaneye doktor yarın büyük ihtimalle ine vericek canım benimde 3 tane gelisen yumurta vardı biraz daha büyüsün dedi iki gün sonra gel dedi yarın gidicem olduysa vericek inşallah ineMerhaba canim bende bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam buyumus fakat ucuz olma riski oldugu icin doktor bu ayki tedaviyi iptal etti normalda ovitrelle catlatma ignesi vurulcaktim vurmadi ve korunmami soyledi, ben degerlendirmek istedim yaklasik 5 gun once yumurtamin catladigini hissettim tum gun kasiklarimda batma oldu o gunleri degerlendirdik adetime 9 gun kaldi ve karnimda siskinlik, sertlik, gaz sancisi gibi bi agri var onun haricinde kasiklarima agri giriyo hafiften ve akintim yogun kac gundur, ayni belirtiler sizdede varmi acaba ilacin yan etkilerimi
insAllah, rabbim gonlune gore verir saglikli hayirli evlatlar, bizleride bilgilendirmeyi unutma olurmu birbirimize umut olalimHafif akıntım var ama ben yarın gidicem hastaneye doktor yarın büyük ihtimalle ine vericek canım benimde 3 tane gelisen yumurta vardı biraz daha büyüsün dedi iki gün sonra gel dedi yarın gidicem olduysa vericek inşallah ine
İnşallah canım benim dua et benim için olur muinsAllah, rabbim gonlune gore verir saglikli hayirli evlatlar, bizleride bilgilendirmeyi unutma olurmu birbirimize umut olalim![]()
Tabiki ederim bacimİnşallah canım benim dua et benim için olur mu![]()