- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.316
- 208
- 32
- Konu Sahibi karakralice
Ben 3 haftalık falan hamileyim sukur ve bel ağrım hala var adet olcak gibi normal yani test yap vanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yoksada hemen versin bak Allah söyletti mesajı ikinci kez okuyunca anladım ilk var sandımİnşallah canım benim Allah evladını sana bağışlasın![]()
Bel agrım yok kuzum yerleşme kanamsı falan da yok. Regli öncesi gibi göğüslerde şişlik hassasiyet ve hafif kasık ağrıları regli öncesi gibiBen 3 haftalık falan hamileyim sukur ve bel ağrım hala var adet olcak gibi normal yani test yap vanim
Istersen once evde kendin test yapma ama negatif ciksa bile uzulme bazen onlarda yanlis sorun verebiliyor ama ikinci cizgi hafif bi sekilde bile olsa kan testir yaptir derim eger surekli boyle duzensizlik varsa doktoruna basvurCanım benim çok teşekkür ederim cevabın için. Ben reglimin geleceğini göğüsümdeki hassasiyetten ve ağrıdan anlardım her ay şimdi yine öyle yani regli belirtilerimle birerir aynı belirtiler var ama son adet tarihim 7 nisandı bugün 15 mart. Daha öncede hiçbir sebep yokken 15 günlük bir gecikme yaşamıştım. O yüzden kafam çok karışık![]()
Benimde göğüs ağrılarım başladı uçları agrıyor özelliklerde sen dede öyle miBel agrım yok kuzum yerleşme kanamsı falan da yok. Regli öncesi gibi göğüslerde şişlik hassasiyet ve hafif kasık ağrıları regli öncesi gibi
Uçlarında bişey hissetmiyorum genel olarak bir ağrı var yüzüstü yatamıyorum dokununca acıyorBenimde göğüs ağrılarım başladı uçları agrıyor özelliklerde sen dede öyle mi
İşten izin almam imkansız haftasonunu bekleyip özel bir kliniğe vericem en kötüBence acil kan ver sonuç 1 saat çıkıyor hiç uğraşma evde test ile canım
Gerçekten mii? Bunu duymamıştım ay inş öyledirZaten önce adet düzensizliği oluyor sonra tutunuyor bebek. Ben 12 ay bekledim![]()
Canım çok geçmiş olsunCanım bnde de gecikme olmustu ve kasik agrim vardi ve biraz da gogusumde sislik hassasiyet vardi ve test yaptim gebe ciktim ama sonra kimyasal dusuk yasadim eger gunun geviktiyse test yaptirkarakralice
Sagol cnm umarım guzel haberler alirsin☺Canım çok geçmiş olsunhaftasonu ancak kan vermeye gidebilirim sanırım kendim test alıcam bugun
Umarım canım ya içime öyle doğmuyor pek ama hayırlısıSagol cnm umarım guzel haberler alirsin☺
Aksam gidebilirsin canım yaİşten izin almam imkansız haftasonunu bekleyip özel bir kliniğe vericem en kötü![]()
Çok sagol canım :)İnşallah canım benim Allah evladını sana bağışlasın![]()
Evet canım öyle ben dahil bütün arkadaşlarım öyle olduGerçekten mii? Bunu duymamıştım ay inş öyledir![]()