Kızlar lütfen vakarmısınız😔

Hm anladım biraz daha bekleyip kadın doğuma gidiyorum isterseniz 8 Gün gecikme çok fazla ayrıca beta değeriniz de yüksek insaAllah sağlıklı bir gebelik olur

Bende acile gittim bana öyle dedi derecede aynıydı hamilesin canım

Acill doktoru hep ikilemde konuşuru ama sen inan ki hamilesin çünkü değerlerin çok yüksek

Acill doktoru hep ikilemde konuşuru ama sen inan ki hamilesin çünkü değerlerin çok yüksek
Evt zaten adetim 11 gündür geçiyo bu akşam tekrar acile gidip kan testi yaptırıcam değerim yükselmişmi diye bakıcam ama sarı renk akıntım var ve ara ara kasık ağrım oluyo adet olucakmış gibi inşallah sorunsuz atlatırım

Ara kanama oluyor zaten bebek rahime yerleşince kahverengi kanama oluyor

Kızlar bugün 2 damla kanamam oldu acile gittik doktor keseyi gördü ama kanamamda varmış yerleşme kanaması da olabilir düşükte dedi sabahtan belli gelmemişti şimdi peçeteyle sildim kahverengi kan gelmişti Progesteron verdi vajinadan kullancakmışım korkuyorum ya yaşayan varmı aranızda

Lütfen cevap yazarmısınız lütfen

Evet ben öyleydim benim ama baya kanamam oldu yerleşme kanı kahverengi olur size dediğim gibi benim düşük olucakti hemen müdahale ile bir hafta hastanede kaldım altan kapsüllerle serumlar iğne haplarla durdurdular şuan oğlum 3 yaşında

Rabbim herşeyin hayırlısını versin bekliyorum bakalım

Kızlar dün bebeğimin kalp atışını duyduk ve ondan önce 3 gündür kahverengi kanama falan yoktu kesilmişti dün kalp atışını duyup eve geldiğimizde 4 5 damlaya yakın kan geldi sonra tekrar kahverengiye döndü şuanda azar azar kahverengi geliyo napıcam bilmiyorum artık fitili kullanmaya devam ediyorum ve sürekli istirahat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…