• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen tavsiyede bulunun

lolita19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
489
0
116
slm kızlar kafam çok karışık bu durumu sizlerle paylasıp fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. lise 2 de bir sevgvgilim vardı ve çok sevioduk birbirimizi bu üniversite 1 e kadar sürdü o istanbulda ben muğlada olduğum için ilişkimiz bitti mesafeler vardı aramızda. daha sonea üniversite 2. sınıfta biri yer aldı hayatımda bu ilişkide mantığım duygularımdan daha ön plandaydı.aşık değildim yani.ama bu ilişki hala sürüo ve ben bu ay mezun oldum okuldan. bu bi kaç ay içinde o önceden biten ilişkimdeki kişiyle görüşmeye başladık dostca ama sonra ben istanbla gidicekti o da bunu ögrendi ve bizde kal dedi yni ailesiyle oturduğu eve davet etti. bende kalcak yer acısından güvenli ve tanığıdığm biri diye kabul ettim ve onlarda kaldım. bu süre içinde ailesini tanıdım ve çok iyilerdi. bu sırada birlikte olduğum çocuk da ev almıs içini dayamıs döşemiş evlilik hazırlıkları yapıyormuş yeni öğrendim halbuki hiç konusulmadı aramızda bu konu aceleye geldi yani. ama eski sevgilimde kaldığım zaman içinde sunu anladım ben hala onu seviyorum ve ailesine o kadar çok alışmısım ki eve dönünce çok kötü oldum. kızlar kısaca ikilemdeyim bana yardım edin napim sizce işin içinden çıkamadım bir yanda duygularım bir yanda mantığım ?:gitme:

başkasını severken o çocukla nası beraber olcaksın ki...

kendimi çok kötü hissediyorum duygularım bitmişti sanarken bitmediğini anladım kaç yıl aradn sonra onu canlı gördüm ve çok kötü oldum :gitme: suan beraber olduğum çocuga bunu nasıl dicem hele evlilik hazırlığı yaparken tabi o kendi kendine yapıo ama

o zaman bunu ona söyle "biz daha evliliği konuşmadan sen benim yerime karar veriyosun ama ben hazır değilim hatta duygularımdan bile emin değilim kafam karışık" de

çok zor bi durumdur senin için hele işler evlilik aşamasına gelmşişken..
ama duygularından emin değilsen bitir derim çünkü şu anda beraber olduğun kişiye de yazık onu kendine daha fazla bağlamadan bitir derim (gerçi daha ne kadar bağlayabilirsin :) )
ama kesin düşünmeden de karar verme zararlı çıkabilirsin bakalım eski sevgilin seninle tekrardan bi ilişkiye baslamak istiyo mu ?
bence birşeylerden emin olmadan hareket etme derim ama emin olmak için de fazla vaktin yok bence hızlı düşün kararını ver derim canım Allah kolaylık versin :)

ayrılığın tek nedeni mesafeler miydi yani, o zaman gerçekten bi problem var; yeterince sevdiğinizden emin misiniz; tabi iki taraf için de soruyorum bunu, o da sizi yeterince seviyo muydu?

ya ikinci çocuğa da yazık, hani ilkiyle olmasa bile ona yazık etme sevmediğin biriyle bi ömür geçirmek senin için de zor, sevilmediğini hissederek bi hayatı paylaşmak suanki erkek arkadasın için de zor.. ne kadar hazırlık yaparsa yapsın zararın neresinden dönülse kardır bence..

sevdiğim kişi de ailsesyle konusmus onlarda kalmıstım ya çok beğenmişler beni onun da niyeti ciddi ya ALLAHIM çok zor bir durumdayımmm

lolita sen bu ikinci cocuğa aşık mısın değil misin ona kadar ver önce..
sevmediğin biriyle ömür geçmez..

Back