• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
işletme 3.sınıf maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden kaldım 4.sınıf bitti ama 3 ten bu dersler var offf napıcam nasıl geçicem elimde murat yayınları yardımcı kitabı var nolur yardım edin bu sene bitmesi gerekiyo...

dershaneye yazılma imkanın yokmuydu ?
hızlandırılmış dersler var bence katılmalısın..

yani çalıştığım için vaktim yok işlerde yoğun o yüzden evde kendi çabalarımla yapmam gerek.

arkadaşlar maliyet ve finansal derslerinde birbirimize yardımcı olalım ne dersınız ders notlarını soruları falan yollayalım birbirimize yada çalışma yöntemlerimizi paylaşalım lütfen geçelim şu dersleri.....

Bende geçen sene 3.sınıftayken murat yayınlarından çalıştım. Bahsettiğin derslerden geçtim. Bu biraz çalışma sistemiyle de alakalı olabilir. Ben önce aldığım yardımcı kitaplardan konu konu çalıştım,testlerini çözdüm. Ertesi gün e-öğrenme portalından testleri çözdüm. Belki sende böyle çalışırsan faydasını görebilirsin. Testleri çözmen çok faydalı. Bazen sınavda harfi harfine çıkabiliyo bazı sorular. Ayrıca ilk sınav daha az konu olduğu için mümkün olduğunca bu sınavdan yüksek not almalıyız. Şimdiden sana başarılar diliyorum.

Bende geçen sene 3.sınıftayken murat yayınlarından çalıştım. Bahsettiğin derslerden geçtim. Bu biraz çalışma sistemiyle de alakalı olabilir. Ben önce aldığım yardımcı kitaplardan konu konu çalıştım,testlerini çözdüm. Ertesi gün e-öğrenme portalından testleri çözdüm. Belki sende böyle çalışırsan faydasını görebilirsin. Testleri çözmen çok faydalı. Bazen sınavda harfi harfine çıkabiliyo bazı sorular. Ayrıca ilk sınav daha az konu olduğu için mümkün olduğunca bu sınavdan yüksek not almalıyız. Şimdiden sana başarılar diliyorum.

teşekkür ederim canım paylaşımların için tavsiyelerine uyucam umarım bende geçerim 2 dersim kaldı sadece...

durinciğim,bende murat yayınlarının kitabı yok ama e-öğrenme portalından geçmiş yılların sorularını çözerek çalışacağım,ınşaallah bu sene geçerim,yalnız e-öğrenme portalında 2 maliyet muhasebesi soruları çıkıyor.sanırım birisi muhasebe 2.sınıf,biriside işletme 3.sınıf soruları,iyice araştırdığıma göre 2007-2008 ve 2008-2009 işletme 3.sınıf maliyet muhasebesi sınav sorularının kodu 1321,daha önceki yılların kodu ise 3169.doğrumu acaba,bilgisi olan varmı,yanlış sorulara çalışmayayım.

durinciğim,bende murat yayınlarının kitabı yok ama e-öğrenme portalından geçmiş yılların sorularını çözerek çalışacağım,ınşaallah bu sene geçerim,yalnız e-öğrenme portalında 2 maliyet muhasebesi soruları çıkıyor.sanırım birisi muhasebe 2.sınıf,biriside işletme 3.sınıf soruları,iyice araştırdığıma göre 2007-2008 ve 2008-2009 işletme 3.sınıf maliyet muhasebesi sınav sorularının kodu 1321,daha önceki yılların kodu ise 3169.doğrumu acaba,bilgisi olan varmı,yanlış sorulara çalışmayayım.

canım sadece e-öğrenme portalından çalışırsan döküm alman biraz uzun zaman alabilir ama aöf geçmiş yıl soruları yazarsan google a zaten e-öğrenme portalındakileride döktürmüş oluyosun orda hazır herşey vakit kaybın olmaz zaten vaktimizde çok az...ayrıca ordakilerin yani 1321ve 3169 kodlu soruların hepsi maliyet muhasebesi 2.sınıfta maliyet muhasebesi dersi yok muhasebe uygulamaları var kod değişikliği yapılmış sadece....bendeki murat yayınlarıda çok eski bir kitap yenisini alıcam.

Son düzenleme:
arkadaşlar 3.sınıf yokmu başka aranızda paylaşım bekliyoruz lütfen yardımcı olalım birbirimize.vereliniortak

durinciğim google aöf geçmiş yıl sınav soruları yazdım ancak bir türlü indirmeyi beceremedim,lütfen sen indirdiysen bana da soruları gönderirmisin,mutlaka çalışmam lazım,teşekkürler.

durinciğim google aöf geçmiş yıl sınav soruları yazdım ancak bir türlü indirmeyi beceremedim,lütfen sen indirdiysen bana da soruları gönderirmisin,mutlaka çalışmam lazım,teşekkürler.

canım tabıkı ındırdıklerımı sana yollarım ama nasıl yapsak kı burdan cok zor olur bide zaman kaybı olur.istersen mail adresini özelden at oraya göndereyim yada başka bir alternatif varsa onu yapalım.

arkadaşlar maliyet ve finansal derslerinde birbirimize yardımcı olalım ne dersınız ders notlarını soruları falan yollayalım birbirimize yada çalışma yöntemlerimizi paylaşalım lütfen geçelim şu dersleri.....

canım bende varım işletme son sınıfım,altan tek dersim var maliyet muhasebesi bu yıl inş. biter şu okul herkesin şansı açık olsun..

canım bende varım işletme son sınıfım,altan tek dersim var maliyet muhasebesi bu yıl inş. biter şu okul herkesin şansı açık olsun..

inşallah canım bitsinde kurtulalım ama çalışma yönteminden bahset bize....tavsiyelerini söyle....

maliyet muhasebesi gerçekten zor ama oturp kafanı verip çalışırsan yapılmayacak dersler değil

inşallah canım bitsinde kurtulalım ama çalışma yönteminden bahset bize....tavsiyelerini söyle....

canım ben ders kitaplarından ilk önce konuları çalışıyorum, e-öğrenmediki alıştırmaları yapıyorum, e- sınav ve geçmiş yıl testlerini çözüyorum sözelleri okuyarak ezber yaparak sayısallarıda mutlaka yazarak çalışıyorum testleri soru-cevaplarını kitapta bulup işaretliyorum anlamaya çalışıyorum ama maliyet muh. hem zor hem de sıkıcı bi ders anlamadığımız soruları birbirimize sorabiliriz daha faydalı olur :)

merhaba kızlar bende yeni üye oldum
konuyu görünce yazmak istedim benimde alttan maliyet ve finansal y. derslerim var
4.sınıfım

maliyetten dersaneye gidiyorum.ayrıca çıkmış soruları çözüyorum bütün derslerim için
ve ben yazarak çalışıyorum geçen yıl bunun faydasını gördüm bu yıl da devam ediyorum bu yöneteme :)

canım hoşgeldin diyelim o zaman sana.en zor olanları kalmıs benımkı gıbı dershane nasıl gidiyo daha faydalıdır soru çözme şansın daha fazla değilmi?yazarak çalışınca çabuk sıkılıyorum ben ama bı daha denıcem bakalım sınava cok az kaldı ayrıca biz soru gonderıyoruz bırbırımıze sende katılmak ıstermısın?

canım ben ders kitaplarından ilk önce konuları çalışıyorum, e-öğrenmediki alıştırmaları yapıyorum, e- sınav ve geçmiş yıl testlerini çözüyorum sözelleri okuyarak ezber yaparak sayısallarıda mutlaka yazarak çalışıyorum testleri soru-cevaplarını kitapta bulup işaretliyorum anlamaya çalışıyorum ama maliyet muh. hem zor hem de sıkıcı bi ders anlamadığımız soruları birbirimize sorabiliriz daha faydalı olur :)

canım çalışma yöntemin harika gerçekten haklısın anlamadıgımız soruları soralım bıde soru gonderelım bol bol bırbırımıze bende ders notları var isterseniz yollayayım sorularda var...

canım çalışma yöntemin harika gerçekten haklısın anlamadıgımız soruları soralım bıde soru gonderelım bol bol bırbırımıze bende ders notları var isterseniz yollayayım sorularda var...

tabi canım gönder sevinirim burda anladığımız soruları soralım birbirimize tüm arkadaşlar yararlanılır bilenler tekrar eder pekiştirir bilmeyenlerde öğrenir bu dersi yalnız çalışmak zor...

hoşbulduk durincim.
dershane gayet iyi gidiyor..aslında maliyet m. çok da zor bir ders değilmiş bunu öğrendim
ama mutlaka birisinin anlatması gereken bir ders.yani kitaba bakarak falan öğrenilcek konular yok ne yazık ki.sadece sözelleri ezberleyebilriz bu şekilde
ama bu da işe yaramaz çünkü ne sadece sözel ne de sadece sayısal çözerek bu dersi geçebililiriz.ikisi de şart yani.

soru gönderme olayı nasıl oluyor biraz açıklarsan bende katılabilirimyerimseniben
bende sadece çıkmış sorular varkaydirigubbakcemile2

canım soru göndermeyi burdan yapamıyoruz elimizde olan soruları ders notlarını maıl yoluyla bırbırımıze gonderıyoruz daha fazla soru çözmüş oluyoruz bide farklı kaynaklara ulaşmış oluyoruz katılmak istersen mail adresini özelden msj at biz sana gönderelim sende bize....

Back