- 29 Şubat 2020
- 754
- 596
- Konu Sahibi Cadiiii03443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şakaaaa gercekten miii yaaaaaaa yanılma ihtimali var mıPozitif görünüyor inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın canıım
Bu markayla yaptım hattaPozitif görünüyor inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın canıım
Yarın sabah vereyım dedım hadı ımsallah yaBence pozitif inşallah sağlıkla koyulaşır. Verebiliyorsan kan vermelisin
Bu yanlis pozitif verebiliyormus ama digerlerini bilemiyorum. İnsallah vardirBu markayla yaptım hatta
Kan verinc haber verir misinYarın sabah vereyım dedım hadı ımsallah ya
Tabiki deKan verinc haber verir misin
O markadanın aynısının 6 gün önce olanı var. O zaman o testle yaptın mı hiçBende bu marka gebelik testiyle öğrendim ve yaklaşık 12 tane test kullandım hiçbiri yanlış sonuç vermedi bende
4 dk ☺İlk 10 dk içinde çıktıysa pozitif canım :)
Ah ya düzgün yapın şu testleri, bariz iki çizgi çıkartmış bir deBu sabah 2 test daha yaptım kızlar ıkısi de negatıf
Ya ikisi de farklı marka ıkısı de mi hatalı. Ay valla cok üzgünüm yarım saatır su mubarek cuma günü oturdum balkonda ağlıyorumAh ya düzgün yapın şu testleri, bariz iki çizgi çıkartmış bir de
Ah canım ya kimyasal mı oldu acabaBu suan ki halleri boyle olupta nasıl negatif cılar ılk 3-4 dk da cıkan sonuçlar bide bunlar
Bilmiyorum kiAh canım ya kimyasal mı oldu acaba