- Konu Sahibi acemihayat28
-
48 canım yada kalıba göre 50 bedenama zzayflamatya çalışıorm 42 olsam derdm olmazki
sağol çok teşkkr ederim yaa güzel modeller eevet sakıncası yok canım yaa 48 giyiyorum
bak göğüs altı bol bu tarz dedim üstünü kapalı yaptrırsan olabilrEki Görüntüle 423681
ben bugünlerde böyle tipdeki tesettürlü gelinliklere cok rastliyorum
Canım Ceyda duvencinin gelinliği bence tam sana göre bir bak. Bu arada Ağustos a kadar 3 ayın var güzel bir spor ve duzenli yemek yersen bir bakmissin kilolar gitmiş. Zaten dugun stresi çok verdiriyor. Bir de spor yapınca kilo veriyorsun onun yanında vücut sikilasiyor ve daha ince görünüyorsun. Aklında bulunsun. Sen zaten güzelsin güzel duşun endişelerini bir yana bırak hayatının en güzel donemi bu.
Canım Ceyda duvencinin gelinliği bence tam sana göre bir bak. Bu arada Ağustos a kadar 3 ayın var güzel bir spor ve duzenli yemek yersen bir bakmissin kilolar gitmiş. Zaten dugun stresi çok verdiriyor. Bir de spor yapınca kilo veriyorsun onun yanında vücut sikilasiyor ve daha ince görünüyorsun. Aklında bulunsun. Sen zaten güzelsin güzel duşun endişelerini bir yana bırak hayatının en güzel donemi bu.
vücut tipimiz hemen hemen aynı. a tipi gelinlik diye araştır. en uygunu o olur ablacımm :)
ben bu gelinliğe bayılıyorum kiloluyum demişsiniz tek parça çok kabarık olmayan arkaya doğru kabaran bir gelinlik daha iyi olur size diye düşünerekten bunu tavsiye ederim. üzerinde oynamalar yaplabilir...
Eki Görüntüle 427904
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?