• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar lütfen model önerin acil kafamda bişi oluşsun yaa :'(

48 canım yada kalıba göre 50 beden :( ama zzayflamatya çalışıorm 42 olsam derdm olmazki

En güzeli drapeli gelinlik modelleri bana sorarsan...

Ayrıca, bu kadar strese girme canım.. Gelinlikçilere gittiğin zaman onlar o kadar güzel yönlendirecektir ki seni... Alacağın gelinlik hem içine sinecektir, hem de güzel duracaktır inan bana... Ama sen dediğin gibi önceden önceden araştır derim... Son dakikaya bırakma, en azından kararsızlığını gidermiş olursun ;)

sağol çok teşkkr ederim yaa güzel modeller eevet sakıncası yok canım yaa 48 giyiyorum

Bak ben şu modelleri de çok beğendim...

423603_10150604599994628_294908259627_8771187_781922636_n.jpg

uzun+kollu+gelinlik.jpg

drape bence de çok hoş ayrıntı.yağmurunellerinin paylaştığı gelinliği çok doğru buldum. göğüs altı değil de şöyle bel oyuntusun başladığı yerden kuşak gibi vaya drapeli olabilir.eteğini birdenbire kabaran prenses model değil de kibar bişey seçmelisin saten üstüne tül olacak ve ince bölgelerinde süsü kullanıcak kilona fazla dikkat çekmeyeceksin.gelin başı bağlamana ve makyajına da dikkat derim.saçını çok şık yaptır ki millet kiloya bakacak zaman bulamasın

Canım Ceyda duvencinin gelinliği bence tam sana göre bir bak. Bu arada Ağustos a kadar 3 ayın var güzel bir spor ve duzenli yemek yersen bir bakmissin kilolar gitmiş. Zaten dugun stresi çok verdiriyor. Bir de spor yapınca kilo veriyorsun onun yanında vücut sikilasiyor ve daha ince görünüyorsun. Aklında bulunsun. Sen zaten güzelsin güzel duşun endişelerini bir yana bırak hayatının en güzel donemi bu.

Canım Ceyda duvencinin gelinliği bence tam sana göre bir bak. Bu arada Ağustos a kadar 3 ayın var güzel bir spor ve duzenli yemek yersen bir bakmissin kilolar gitmiş. Zaten dugun stresi çok verdiriyor. Bir de spor yapınca kilo veriyorsun onun yanında vücut sikilasiyor ve daha ince görünüyorsun. Aklında bulunsun. Sen zaten güzelsin güzel duşun endişelerini bir yana bırak hayatının en güzel donemi bu.

teşekkürler canım evet yarın yada öbr gün spora yazılcm öyleymş herkes öyle diıor ya :) nişan daa ve nşandan sonra kilolar veriliyormuş :) inş. bnde öyle olrm :)

şimdi onun gelinliğinide buldm internetten kaydettm :) ;)

ben bu gelinliğe bayılıyorum kiloluyum demişsiniz tek parça çok kabarık olmayan arkaya doğru kabaran bir gelinlik daha iyi olur size diye düşünerekten bunu tavsiye ederim. üzerinde oynamalar yaplabilir...

$romantik_gelinlik_41.jpg

Back