Gelinlik Modelleri kızlar lütfen model önerin acil kafamda bişi oluşsun yaa :'(

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar ben kiloluyum ağustosta düğünüm var ve gelinlik modeli yok kafamda vuucduma ablam kum saati şeklinde dior internetten araştrdm denizkızı modelleri die daracık bir gelinlk modlleri var onlar bana hiç olmaz ltfen bna yakışcağını düşndüğünz modlleri paylaşın yardıma ihtiyacım var Eki Görüntüle 423582

bnce kum saati modeli kesinlikle olmaz cnm göğüs altından hafif bollaşan model düşünebilirsn ama çok kabarık olmayanlardan çok gzl olur bnce... buarada mutluluklar...

Bana bacakların kalın geldi sadece
Göğüs bölümün falan çok iri değil doğru muyum ?
Dendiği gibi göğüs altından bollaşan modeller deneyebilirsin

sağol canım göğüs altındanda çok hamile gibi duruyom öyle br kaç kıyaftm var ama yakışmıor gelinlk hiç yakışmaz die düşünuyorum yaa :/ peki hangi tip vucudum sence
,

Bana bacakların kalın geldi sadece
Göğüs bölümün falan çok iri değil doğru muyum ?
Dendiği gibi göğüs altından bollaşan modeller deneyebilirsin

evet canım göğüs altında hafif göbeğim var onuda eritmeye çalışırom bacaklar kaln braz evet ama herkes vucuduma göre iyi diyor bacaklarıma :) denerim ailecek baklmadan br kaç gelinlkçiye bakmayıda düşünuorm ztn ama kararsızlk mafedıcek beni

cnm hamile gbi görünmene neden olcak gelinlik tiplernden bahsetmedim daha çok kalçası omuzlardan geniş insanlar için terch edilen modellerden bahsettim tüm kusurları kapatanlardan onun dsında bi model seçersen korse bile gysen karnın, yanların vs çıkabilir hoş bi görüntü olmaz kaç bedensin sana ona gre bikaç model öneriyim 40-42 civarımı

Ben bu tarz gelinlikleri çok beğeniyorum
Aşağıya doğru bollaşıyp bu da
Kapalı değil tabi bu ama fikir olur belki

kızlar nşanlık bakıordum br ara gelnlkçiden kabarık şeklde bana çan etek şeklnde tarlatan önermşti gelinlğimn tarlatanıda öyle olur zaten belden itibaren kabark modeln bana gitmeyceğini biliyorum bu yuzden buna göre model lazım bana hakim yaka gelinlkj gidermi bana dün nişanım vardı tesettrlü gelinlkte tsetttr daha raht oluor dedi kuaförm yakışrmı sizce

Benim de kısmetse düğünüm Eylül'de çok fazla gelinlik modeli bakıyorum.
Bak bunlar bir kaç tane "büyük beden" gördüğüm gelinlikler, tabii senin kilon böyle değil, yanlış anlama.
Sadece kiloluyum dediğin için bu tarz modeller ekledim... Senin bedenin kaç? Eğer sormamda bir sakınca yoksa...

Aşağıdaki modellerin bazıları tesettürlü değil, fakat tesettüre yakın... Sen istediğin gibi şekillendirebilirsin.
Yani genel anlamda model fikri olması için ekledim...

Drapeli gelinlikler (aşağıdaki gibi) bel oyumunu ortaya çıkartarak, karın bölgesindeki kiloları gizler. O anlamda da düşünebilirsin...

Bunlarda diğer bazı modeller:

48 canım yada kalıba göre 50 beden ama zzayflamatya çalışıorm 42 olsam derdm olmazki

sağol çok teşkkr ederim yaa güzel modeller eevet sakıncası yok canım yaa 48 giyiyorum

tüm resimleri kaydetttm canım şimdi çıkıorm ekleeyn olrsa sevnrm :) sağolun tşkrr ederrm :):)
yaşasın K.K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…