• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen iki dk bakıp yardım eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zelihanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
35
19
3
24
Öncelikle yargılamadan dinleyin partnerim ile ayın 10,11,12 ilişkiye girdik(uzak mesafeyiz?) ilk 10 dk Max 15 dk korunmasız ondan sonra full kondom ile korunduk kondoma boşaldı bende 13 nisan sabahı ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı aldım almak zorunda kaldım daha doğrusu adetim geçikti ama bu yıl ikinci kez ertesi gün hapı almak zorunda kaldım sizce hamilemiyimdir çok gerginim de

Öncelikle yargılamadan dinleyin partnerim ile ayın 10,11,12 ilişkiye girdik(uzak mesafeyiz?) ilk 10 dk Max 15 dk korunmasız ondan sonra full kondom ile korunduk kondoma boşaldı bende 13 nisan sabahı ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı aldım almak zorunda kaldım daha doğrusu adetim geçikti ama bu yıl ikinci kez ertesi gün hapı almak zorunda kaldım sizce hamilemiyimdir çok gerginim
ilaçlarla hormonlarınızın anasını ağlattığınız için geciktiniz. doktorlar bile yılda en fazla 2 kere o da cok cok mecbursanız alın bu ilaçları diyor. yazık değil mi ya kendinize bunu yapmayın. daha güvenli ve sizde hasar bırakmayacak bir sekilde korunun lütfen

ilaçlarla hormonlarınızın anasını ağlattığınız için geciktiniz. doktorlar bile yılda en fazla 2 kere o da cok cok mecbursanız alın bu ilaçları diyor. yazık değil mi ya kendinize bunu yapmayın. daha güvenli ve sizde hasar bırakmayacak bir sekilde korunun lütfen
Haklısınız teşekkür ederim🌸

Sadece boş yorumlar yapıyor aşkım boşver takmaya değmezler
Ya okumadan yorum yapıyorlar heralde 🙄 bu arada ilacın etkisinden gecikmiştir diye düşünüyorum canım riske atmamışsın işini ama ertesigün hapları sık kullanılınca etkisi azalıyor diye okumuştum dikkatli ol o konuda bundan sonrasında en azından 🙏🏼

Ya okumadan yorum yapıyorlar heralde 🙄 bu arada ilacın etkisinden gecikmiştir diye düşünüyorum canım riske atmamışsın işini ama ertesigün hapları sık kullanılınca etkisi azalıyor diye okumuştum dikkatli ol o konuda bundan sonrasında en azından 🙏🏼
Evet aşkım bende öyle düşünüyorum teşekür ederim tavsiyen ve yorumun için 💜

Kadının evli olmadığı ve istemediği açıkça belli derdiniz ne ?
İstemeyen korunmadan birleşme yaşamaz, eee yaşadığına göre hamile olmasında da sorun yok
Hayırdır ben dedim diye bebek mi oluşacak? Siz dediniz diye yok mu olacak?
İşim gücüm yok da bunu mu dert edecem

İstemeyen korunmadan birleşme yaşamaz, eee yaşadığına göre hamile olmasında da sorun yok
Hayırdır ben dedim diye bebek mi oluşacak? Siz dediniz diye yok mu olacak?
İşim gücüm yok da bunu mu dert edecem
Kimin ne yaşadığını bilmeden kötü yorum yapıp insanı strese sokmaya üzmeye değmez derim yine de sen bilirsin . Herkesin hayatı günahı kendine. Kalp kırarsanız nerede karşınıza çıkar bilemezsiniz.

Öncelikle yargılamadan dinleyin partnerim ile ayın 10,11,12 ilişkiye girdik(uzak mesafeyiz?) ilk 10 dk Max 15 dk korunmasız ondan sonra full kondom ile korunduk kondoma boşaldı bende 13 nisan sabahı ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı aldım almak zorunda kaldım daha doğrusu adetim geçikti ama bu yıl ikinci kez ertesi gün hapı almak zorunda kaldım sizce hamilemiyimdir çok gerginim de
Ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. İnşallah gönlünüze göre olur her şey.

Lütfen aynı içerikli konular açmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back