Kızlar lutfen gebelik testlerime bakar misiniz

Evet netleşmiş gibi duruyor

Benimde 3 günüm geçiyor çok sonradan farkettim silik çizgiyi sizce kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• IMG_20240923_142653.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar merhaba lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz ben mi hayal görüyorum awox marka 2 dakika içerisinde bu hayali gölgeyi gördüm. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçti henüz ama çok baş ağrım ağrı kesici içmeden test yapayım dedim 1 senedir istiyoruz ama benim rezervim az eşiminde sperm az çıktı şuan çok heyecanlandım ilk defa böyle gölge görüyorum görebilen var mı ona göre yarın kan tahliline gideyim

Eklentiler

• IMG_6447.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben awox markaya çok güveniyorum bi çok kez yaptım o testten hatta bir kaç gün bilerek bekletiyordum kuruma çizgisi veya yalancı pozitif veriyormu diye hiç vermedi ben testte birsey göremedim.ama gölge diyorsunuz zaten siz çıplak gözle daha net görüyor olabilirsiniz yumurtlamanin 10 cu günü olduğu içinde tam çıkmamış olabilir 2 gün daha bekleyip sabah ilk idrarla tekrarlayın bu marka testi

Şöyle siyah beyaz yaptım daha belirgin olması için çok teşekkür ederim zaman ayırıp cvp verdiğiniz için güvenilir ise bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim

Eklentiler

• IMG_6447.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…