- 11 Eylül 2024
- 248
- 68
- 30
-
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Canim awox markayı 2 tane almıştım onu da denedim o daha silik çıktı 5 dakka bile arası yok aynı idrarla yaptm neden acabaEvet var :) Tebrikler :)
Evet netleşmiş gibi duruyorPerşembe günü 1. Gün yani ilk kaset testte pozitif gördüm doktora gittim kan verdim 15.38 çıktı. Dönüşte de erken gebelik testi aldm . Doktor pazartesi gel tekrarlıcaz dedi bende dün ve bugün ayrı ayrı test yaptım bi bakabilir misiniz . Fark var mi 3 gün de numaralandırdim
boş ver onlara takılma 2 gün de bir sağlık ocağında kan ver. Artış %66 yı geçmesi lazımCanim awox markayı 2 tane almıştım onu da denedim o daha silik çıktı 5 dakka bile arası yok aynı idrarla yaptm neden acaba
Teşekkür ederimEvet netleşmiş gibi duruyor
Evet netleşmiş gibi duruyor
Cok teşekkür ederim cok merak 3diyorumboş ver onlara takılma 2 gün de bir sağlık ocağında kan ver. Artış %66 yı geçmesi lazım
Çok teşekkür ederimmtebrikler bence de var
Bence yenileyin testiBenimde 3 günüm geçiyor çok sonradan farkettim silik çizgiyi sizce kuruma çizgisi mi
Ama bir saat sonra filan tesadüfen gördüm ilk anda çıkmadı pek umudum yok onun içinBence yenileyin testi
İlk on dk çıkmadıysa kuruma çizgisidirBenimde 3 günüm geçiyor çok sonradan farkettim silik çizgiyi sizce kuruma çizgisi mi
İnşallah hepizlnize kısa zamanda bebiş nasip eder Allah'ım gerçekten boş görmek çok üzücü oluyorİlk on dk çıkmadıysa kuruma çizgisidir
Ben awox markaya çok güveniyorum bi çok kez yaptım o testten hatta bir kaç gün bilerek bekletiyordum kuruma çizgisi veya yalancı pozitif veriyormu diye hiç vermedi ben testte birsey göremedim.ama gölge diyorsunuz zaten siz çıplak gözle daha net görüyor olabilirsiniz yumurtlamanin 10 cu günü olduğu içinde tam çıkmamış olabilir 2 gün daha bekleyip sabah ilk idrarla tekrarlayın bu marka testiKızlar merhaba lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz ben mi hayal görüyorum awox marka 2 dakika içerisinde bu hayali gölgeyi gördüm. Yumurtlamadan sonra 10 gün geçti henüz ama çok baş ağrım ağrı kesici içmeden test yapayım dedim 1 senedir istiyoruz ama benim rezervim az eşiminde sperm az çıktı şuan çok heyecanlandım ilk defa böyle gölge görüyorum görebilen var mı ona göre yarın kan tahliline gideyim
Şöyle siyah beyaz yaptım daha belirgin olması için çok teşekkür ederim zaman ayırıp cvp verdiğiniz için güvenilir ise bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğimBen awox markaya çok güveniyorum bi çok kez yaptım o testten hatta bir kaç gün bilerek bekletiyordum kuruma çizgisi veya yalancı pozitif veriyormu diye hiç vermedi ben testte birsey göremedim.ama gölge diyorsunuz zaten siz çıplak gözle daha net görüyor olabilirsiniz yumurtlamanin 10 cu günü olduğu içinde tam çıkmamış olabilir 2 gün daha bekleyip sabah ilk idrarla tekrarlayın bu marka testi
Burda birazcık belli oluyor bencede iki gün daha bekleyip tekrarlayın testi zaten varsa cikacaktirŞöyle siyah beyaz yaptım daha belirgin olması için çok teşekkür ederim zaman ayırıp cvp verdiğiniz için güvenilir ise bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinBurda birazcık belli oluyor bencede iki gün daha bekleyip tekrarlayın testi zaten varsa cikacaktir